Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csóknak mikor kéne lennie?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem gáz hogy 15 évesen még nem csókolóztam?:D az osztalytársaim közül már mind és szinte már 12 évesen volt baratjuk.
Kicsit cinknek érzem magam néha😄
2016. jan. 9. 21:25
1/8 anonim válasza:
Istenem,mikor fogjátok már abba hagyni ezt a gyerekes viselkedést?Nem vagy gáz attól,hogy még nem csókolóztál kész ennyi téma lezárva uncsi,hogy azt hiszitek ettől gázak vagytok.Kinézem az osztálytársaidból,hogy nem csak csókoloztak hanem nemi életet is éltek már.!
3/8 anonim válasza:
Képzelem milyen volt az ő kapcsolatuk 12 évesen..
És nem, még mindig nem gáz a dolog, tényleg nem verseny ez..
4/8 anonim válasza:
Én sem csókolóztam még soha és nem is volt barátom, de én nem érzem cikinek. Majd egyszer eljön az én időm is. :D 15/L
6/8 anonim válasza:
Akkor kell lennie mikor lesz egy normális barátod/barátnőd. Az hogy ez 13 vagy 23 évesen lesz, lényegtelen.
7/8 anonim válasza:
16.05.22-kor pontosan ezt tudja mindenki.. mint ahogy azt is hogy a kerozin nem olvasztja meg az acélt.
8/8 anonim válasza:
Szerintem abba gondolj bele, hogy 12 évesen milyen lehetett az a kapcsolat.... Jézusom, a mi korunkban 12 évesen még "homokot ettünk" na jó, nyilván ez egy hasonlat,de remélem érted. Tudom én,hogy változnak az idők és a gyerekek is hamarabb felnőnek és megvan a maga bája az első gyerek szerelemnek is. De a hangsúly a gyereken van, és azon,hogy minden korosztályban más szépségei vannak a szerelemnek. Nem akarom túlfilozofálni a dolgokat, de egyáltalán ne érezd magad cinkesnek e miatt magad. Bőven belefér, hogy 15 évesen még nem csókolóztál. Sőt, ez egészen addig "belefér" amíg te magad nem érzed úgy, hogy eljött az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!