Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszene ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene ez a gesztus?

Figyelt kérdés
Ha pl. egy osztályba jársz egy lánnyal és van egy egy másik oszt.társad(aki a lány barátnője),akitől mindig megkérdezed a házit.A lány ezután megmutatna egy rajzot,amit rólad készített,ahogy minden nap elkéred /megkérdezed a házid és mondjuk neked adná.Mit gondolnátok?Azért kérdezem,mert arra gondoltam,hogy megcsinálom a rajzot,csakhogy beszélgessek a fiúval,aki tetszik.Nem túl átlátszó?Mit javasoltok?

2016. jan. 9. 18:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#9 Ezt hogy érted?Egyébként nem mondtam el neki,hogy tetszik.
2016. jan. 9. 18:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudtok valami jó tippet adni?És ha pl. valami vicceset rajzolnék? :)
2016. jan. 9. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
Állj már le a rajzolással :D A rajzolás egy isteni dolog, de vannak emberek akik parának tartanák,hogy egy csajszi rajzolgatja őket. Szóval menj oda hozzá élőben vagy írj rá facen. Jobbat nem tudok mondani.
2016. jan. 9. 18:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Rendben,majd akkor kitalálok valamit! :D
2016. jan. 9. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
16 évesen ne ilyen figyelemfelkeltési módszert válassz mert ez (szerintem) elég gáz és gyerekes :D legalább is ha hozzám egy lány egy ilyen ürüggyel akarna velem beszélgetni akkor kicsit furának tartanám és nem venném komolyan őt. Mint fentebb írták találj ki valami más ürügyet vagy csak szimplán menj oda hozzá beszélgetni ha van ehhez bátorságod. De ezt a rajzolás dolgot hanyagold :D
2016. jan. 9. 22:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Oké.Egyet már kitaláltam:megkérdezem mi a kedvenc videó játéka.(Bár van sejtésem:Call of duty) :D
2016. jan. 10. 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:
De értesz is 1-2 videojátékhoz legalább? Mert anélkül nem sok mondanivaló lesz szerintem :D
2016. jan. 10. 13:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Naná!:D Az én kedvenceim a Tekken,a Dead or alive,a Devil may cry ,a Tomb Raider és a Resident evil!Bár leginkább csak nézni szoktam a gameplayeket,ahogy a bátyám játszik rajtuk.
2016. jan. 10. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Én helyben elolvadtam volna, ha rólam rajzolsz egy ilyen képet :) Meg, hogy ilyen játék kompatibilis vagy :D álom csaj. Ha jó az alakod és szép szemeid vannak engem levennél a lábamról:D 16F
2016. jan. 16. 23:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Hehe!Köszi!Sajnos az a gond,hogy már lemondtam róla.Olyan...mindegy.Már el akarom felejteni!
2016. jan. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!