Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam vele. Hogyan kérjek bocsánatot?
Van egy fiú. Szilveszterkor egy buliban bepróbálkozott, én meg elég bunkó voltam vele... pedig nem akartam... annyira rosszul érzem magam elmiatt. Egy suliba járunk, gondoltam odamegyek majd hozzá bocsánatot kérni, de sosem volt egyedül. Gáz lenne elrabolni tőlük arra a 2 percre? Írni nem szeretnék.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ideje írni egy kis segítséget ! :D :P
Én odamennék hozzá,és ezt mondanám: "Bocsi hogy olyan bunkó voltam veled,de,kicsit a pia sok volt "
Tudom hogy ez ilyenkor kicsit kínos,de szerintem megér egy próbát :D
Remélem azért tudtam segíteni ! ;D
Ha valakit meegbántsz, a legkevesebb amit megtehetsz, hogy elnézést kérsz érte!
Persze ez ma már idejemúlt nézet, de hidd el más korrekt megoldás erre NINCS!
Nem kell kombinálni, csak elnézést kérni!
Eélképzelem azt is hogy tetszik is neked a srác, csak: Olyan béna volt a helyzet!
Ezt is elmondhatod neki!
Te már tudod, hogy neki tetszel. (tetszettél)
Odamehetsz nyugodtan, elraboldhatod két percre az nem gáz, és mond meg neki hogy ne haragudjon rád, az alkohol miatt mondtad csak azt amit mondtál. Mondd neki hogy te barátként tekintettél rá és nem akartad elrontani ezt a viszonyt, ezért elnézést kérsz tőle.
De mindenképp említsd hogy barátként tekintesz rá, különben azt fogja hinni hogy visszavonod az elutasítást.
Hiába mondják hogy hagyd békén, szerintem mindkettőtök lelki világának jót tenne, ha tisztáznátok ezt.
Az utolsó válaszolóval maximálisan egyetértek. :)
Szomorúan olvastam pár embernél,hogy Ők hagynák a fenébe...
Ekkora dolog bocsánatot kérni ha hibázunk? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!