Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet latni egy lanyon, hogy önbizalomhianyos?
Figyelt kérdés
1. Ha csak a folyosón látjátok a suliban
2. Ha hosszabb ideig látjátok egyszerre ( egy edzesre/osztalyba jartok)
3. Ha beszélgettek vele
2016. jan. 5. 20:58
1/5 anonim válasza:
Onan hogy szomorú a tekintetén lehet látni
Vágások az alkarján stb sok jele van
2/5 theazombiee válasza:
vágások a karján? hülyeség. Aki tényleg rosszul van nem a karját vagdossa, hogy mindenkinek mutogassa.
De egy tekintet tényleg sok mindent elárul. Illetve a viselkedése, hogy hogyan viszonyul másokhoz.
Na meg irodalom órán a különböző szövegekhez.
Ha beszélgetsz vele nem feltétlen fogja kimutatni, sőt.
3/5 anonim válasza:
Én is eléggé az vagyok, de ezt nem hiszem, hogy lehet látni, én általában próbálom elrejteni ezt a dolgot amennyire csak lehet, sőt, egyik barátnőm szerint egoista vagyok, dehát kár hogy ez csak egy álca..:D
4/5 anonim válasza:
Én általába ha jó mélyen a lány szemébe tudok nézni akkor meglátom a tekintet sokmindent elárul ahogy a szem is nem hiába mondják hogy a szrm a lélek tükre :) és azt is lehet látni hogy ki milyen egy pillantásból is képes vagyok rájönni hogy milyen az adott lány belső tulajdonsága... Nem tudom miért vagy hogy sokan nem hiszik el sokan megcáfolják ha lányokkal beszélek letagadják hogy így van aztán mikor megismerem beszélgetek vele kiderül hogy pont olyannak láttam... Fura de valahogy bejön meglátom de volt már hogy tévedtem de kb 20 ból 19 x bejön
5/5 anonim válasza:
Nem húzza ki magát, mintha rejtegetné a mellét a vállai közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!