Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálnak, mert elmondtam hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálnak, mert elmondtam hogy undorodom a kövérektől. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A fiú öltözőben előkerült a téma hogy kinek milyen csajok jönnek be. Rámkerült a sor, és bevallottam hogy nekem nincs ilyen ideálom, hogy pontosan letudnám írni, de mondjuk a kövérektől undorodom. De nem azt mondtam hogy dagadék, vagy ilyesmi, hanem hogy kövér. Na mindegy. lényeg hogy attól a naptól fogva kövér lányok csupasz képeit mutogatják nekem a fiú osztálytársaim, és a lányok persze megkérdezték hogy miért, és ők elmondták. Erre a lányok meg megutáltak persze, mert mindegyik azt hiszi hogy kövér, pedig csak két igazán kövér lány van köztük, az egyik tök rendes, még néha hozzám is szól, a másik viszont egy bunkó seg*fej, aki ráadásul valami bandavezér féle is lett az osztályba, vagy nem tudom, de minden lány őt követi. Bocsi hogy ilyen banálisnak tűnő dologról panaszkodok, de kilencedikesek vagyunk, uj osztályban meg nem jó így kezdeni. Ez megy már vagy egy hónapja. És most nemrég volt a szülinapom, és a facebookomra az üzenőfalamra néhány osztálytársam csupasz kövér női modellek képét tették ki, ugy kívántak boldog szülinapot :C

Anya is látta a facebookomat, és azt javasolta h beszéljek osztályfőnökkel, de tőle meg félek, mert idegbeteg meg gonosz, ráadásul nem vagyok jó angolból, amire tanít engem. valahogy az osztályommal kell ezt lerendeznem. Segítsetek légyszi, mert ugy érzem magam mint az amerikai tinifilmekben a csicskagyerek akinek a cuccait a budiba dobálják :C

2016. jan. 5. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez elég szánalmas a részükről, ne haragudj! :D

Egy idő után tuti, hogy abba fogják hagyni ne aggódj! És mindenkinek joga van elmondani a véleményét! Ha neked nem tetszenek a kövér lányok, akkor ezt el kell fogadniuk! :)

2016. jan. 5. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
cumi
2016. jan. 5. 19:42
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Figyi ezt tenyleg csak rosszabb lesz,mert mar egy hónapja rajtad lovagolnak.Ha nagyon nem bírod menj masik suliba,mert lehet h nem tunik olyan lényegesnek ez,de ha mindig szivatnak es ilyen szarul esik,megfontolandó.

Vagy ha nagyon elszant vagy,akkor szerezz egy olyan lányt akit ok nem ismernek,es eljatszana h a barátnőd,(es "kover")es csak annyi az egesz,h vhogy bemutatod az osztálytarsaidnak,párszor meg meg jelensz előttük es aztan csak leszoknak errol,eleg éretlen es köcsög viselkedés am.

2016. jan. 5. 19:51
 4/14 anonim ***** válasza:
24%
ja mert ő nem volt éretlen, és köcsög? egy dolog h nem jönnek be neki a duci lányok de az h undorodik tőlük sztem sok volt, a fogalmazásod és a stílusod alapján meg is érdemled mert nem csak a kövér lányokat nézed le ahogy látom.
2016. jan. 5. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
"egy dolog h nem jönnek be neki a duci lányok" NEM duci, KÖVÉR :D Ha te kövér vagy, akkor nem DUCI vagy, hanem KIB*SZOTTUL TÚLSÚLYOS.
2016. jan. 5. 20:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Én anno inkább megbuktam. Az volt a lehető legjobb választás.

Valószínű, hogy neked is sikerült olyan osztályba kerülni ahol nem "emberek" vannak.

2016. jan. 5. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

De örülök,hogy már nem vagyok kamasz,utáltam azt a korszakot,az egész a megfelelési kényszerről szól...

Jogodban áll elmondani a véleményed,ha neked nem jönnek be,akkor nem!Légy magabiztos és pergesd le magadról a gyerekes hülyeségeiket.De ha nem hagyják abba,akkor tényleg válts sulit,ne szenvedj ilyenek között -_- Hidd el,ha nem lenne dagi csaj a bandavezér az osztályban,ugyanígy vélekednének a többiek is.Majd pár év múlva rájössz..;D 20L

2016. jan. 5. 20:32
 8/14 A kérdező kommentje:

4!

Figyu, nemtom lehet segíteni akarsz, de pont olyan vagy mint akik szivatnak. Arról beszéltünk hogy kinek milyencsaj jön be. Mondtam hogy nem tudok paramétereket mondani, de mondjuk kövérrel nem kezdenék. Nem barátkozni, beszélgetni undorodok tőlük, hanem nem járnék velük XDD de nem tudom miből szűrted le hogy lenézem a kövéreket. az egyik kövér csajt az osztályból azért utálom mert bunkó velem. A másikkal nincs semmi bajom, sőt ő az egyetlen aki nem szivat, valahol a sorstársamnak érzem,mert neki se sok barátja van, csk össze van nőve egy másik csendes kislánnyal, ugyhogy végüis csak én vagyok egyedül. pedig áltsuliban voltak ám haverjaim, meg akkor nem közösítettünk ki senkit az osztályból. Nemtudom miért ilyen szar középsuliban, meghogy miért pont én lettem a leprás. Mások sokkal súlyosabb dolgokat mondanak hogy felgyújták a cigánysort meg megverik a zsidókat. Én meg csak nem szeretnék kövér lánnyal járni, érre meg én vagyok a nevetség tárgya.

4-esen kívül mindenkinek köszönöm. Akik azt javasolták hogy menjek másik suliba, hát az azért nem jó mert kisvárosban lakok, ahol két gimi van meg egy szakközép. A szakközépbe meg is ölnének szerintem, és a másik gimi is ilyen gyűjtőféleség. csak kolival lenne lehetséges másik városban tanulni, de anyáékat nem tudnám rávenni.

2016. jan. 5. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
efy szimpla vélemény miatt nem bszgatnának így(Sajnos a helyükben te is ezt tennéd)... lehetsz te a c"sicskagyerek" meg is érdemled.
2016. jan. 6. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
ha nőies lányokra mondtad hogy ducik, akkor egy h.... s.....j vagy, a média áldozata, nulla férfihormonnal.. egy rendes nőn van fognivalóóó, hahóóó .. csak ebben a hulye vilagban az anorexia szep
2016. jan. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!