Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Undorodom a fiútól!
Már egy ideje találkozgatok egy fiúval, és megmondom őszintén, nagyon kedvelem. Tényleg nagyon szimpatikus, jól elvagyunk, és jókat is beszélgetünk. Átkarol, ha egymás mellett megyünk, néhányszor meg is fogja a kezem, és ha leülünk valahová, közel ül hozzám, néha a kezét is odateszi a combomra. Ezek egyáltalán nem zavarnak, sőt. Kifejezetten élvezem, mert nagyon tetszik a srác.
Az ötödik randin bulizni mentünk, és akkor jött el a nagy pillanat - megcsókolt. Nagyon tetszett ez is! Jó volt az egész éjjel, de a csókolózáson kívül semmi más nem történt. A búcsúzáskor is csak ez volt, azóta azonban undorodom a sráctól. Vagy nem is tudom... Szörnyen érzem magam. Ha rágondolok, elfog a hányinger. Akkor meg pláne, ha eszembe jut, ahogy csókolóztunk, vagy ha feldereng, ahogyan hozzámért. Azóta nem igazán beszéltem vele. De ő mondta, hogy megszeretné próbálni velem. Nem tudom, mit tegyek... Ambivalens ez az egész.
Szerintetek mi lehet ez? Mitől undorodom tőle?
16/lány
2-es ne haragudj de inkább te nézesd meg magad :D
Azt nem tudom mi okozta, de dumálgassatok és hátha elmúlik, ha nem akkor meg ennyi volt.:)
Ez......ez.....ez....ez túl tesz a női logikán...
Fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!