Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök lolozna? (League of Legends)
Figyelt kérdés
tudom van két véglet aki lolozik és aki nem ,de ha nem lolzol zavarna ha a barátnőd mégis ?2016. jan. 5. 18:41
12/16 anonim válasza:
Nem zavarna. Miben más, ha pl. TV-t nézne? Szintúgy játszok, csak nem éppen LoL és hasonló játékkal, leszoktam róluk. Nem fejteném ki pontosan miért, de megfogadtam, hogy nem fogok se LoLal, se Dotával, se wowal, se metinnel és stb (moba) játszani (nem kell betegségre és semmi ilyesmire gondolni)
Úgy gondolom, hogy a LoL, mint bármely más játék: egy kikapcsolódási lehetőség, hobbi.
De persze megvan egy egészséges határa. Ne menjen a kapcsolatunkra, stb.
Tehát alap esetben nem zavar, miért zavarna? Nehogy már megszabjam, hogy mit csinál, amikor éppen nem együtt, egymással vagyunk. Egyébként sem lehet egyfolytában a másik nyakában lenni, ha már együtt is élnek.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) még nem rankedezek mert nem rég lettem 30 xD
2016. jan. 8. 23:27
14/16 anonim válasza:
Mikor ellopja a quadrádat 1 lb autóattack al, ,,mert ő csak segíteni akart" egy 17-1 es adc kennen en... akkor igen. Zavar.
15/16 anonim válasza:
(Ha már Kennen 17-1-???-ben van, akkor technikalilag jobb, ha LeBlanc is kap belőle, hogy neki is legyen teamfight presence-e.)
16/16 anonim válasza:
Kit érdekel ha ellopja a Pentám? Úgy is annyi van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!