Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelentek neki valamit? Vagy csak bekevertem szegénynek?
Arról van szó,hogy megismertem egy tőlem fiatalabb lányt. Ő 16 én 19. Egy eszméletlen aranyos csaj,mosolygós kedves,szeret bulizni is,pont egy buliban találkoztunk. Azonban van egy "barátja",viszont nekem azt mondta,hogy nincsenek együtt (mindenki másnak azt,hogy igen).
Azonban a srác egy kis nyuszi. Nem hozzá való. Egy kis ecsethajú,vékonyka,nyámnyila srác (ő is 16.) Amikor először találkoztunk feltűnt,hogy igencsak végig nézett rajtam. Összemosolyogtunk,nagyon aranyos volt tényleg. Amikor a barátja elment,rögtön idejött hozzám,elkezdtünk beszélgetni,buli előtt iszogattunk,szivaroztunk,nagyon jó kis hangulat lett köztünk. Azonban itt van még egy csavar,hogy pár éve elköltöztünk onnan,és jelenleg az ország másik végében lakom. ( Célozgatott is a "szivaromra",arra,hogy lovagol :DD ) Amikor elmentünk sétálni ráadásul belénk kötött 4 drogos,szerencsére nem lett bunyó,de elzavartam őket. Ekkor a nyakamba ugrott,én rámarkoltam a fenekére,és lekaptam. Aztán a távolban feltűnt egy haverja,és abba kellett hagynunk :( Sajnos miután bementünk a buliba nem történt semmi,mert a "barátjával" volt,aki csak ült a sarokban,és nézett. A csaj legjobb barátnője azt mondja,hogy oda van értem,ahogy ő látta. Velem akart lenni folyton hozzám jött.
Jól bekavartam neki?
2 év és költözöm haza. Szerintetek megpróbáljam a dolgot? A pasijának nem jósolok sok jövőt,mert borzasztóan unalmas,és látszik,hogy nem érzi magát jól vele.
19F
Majd ha kérdezed miért szólok be
1.Oké,hogy először nem tudtad,hogy pasija van.De utána már igen.
2.Te kavarsz be a csávónak és még szidod,hogy mekkora unalmas stb...
3.Gondolj bele fordított helyzetbe meg egy 19 éves ne verje a nyálát egy 16 évesnek
4.Összerakva egy veréb vagy remélem a csaj majd melletted is félrekúr na csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!