Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lehet?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de fogalmam sics mit írjak neki először. Arra gondoltam, hogy köszönök neki, és utána mondom, hogy bocsi nem neki akartam, utána pedig valami olyat írnék, hogy de nem ír vissza akinek alapból akartam, úgyhogy mizu? Vagy ha nem jó ötlet, akkor segítsetek picit, hogy kezdeményezzek? 15/L

2016. jan. 4. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ennyire túlbonyolítani. :) Egy "szia, szép estét, hogy vagy, hogy telik az estéd " bőven elég lesz. :)
2016. jan. 4. 19:27
 2/5 anonim válasza:
Hát...Szerintem ez jó ötlet de lehet más is pl: Köszönsz neki vagy csak úgy ráírsz valamit vagy odamész hozzá (ha egyedül van) c:
2016. jan. 4. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy ha annyira szégyenlősebb vagy, akkor hozasssad össze magad vele a barátnődde. :) Annó velem is így csinálták.
2016. jan. 4. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha találkoznánk,akkor simán oda mennék hozzá, de nem szoktunk, és kicsit béna vagyok a netes beszélgetésekhez.
2016. jan. 4. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

én a helyedben ezt semmiképpen nem írnám...úgy fog tűnni,mintha már a hídról akarnál ugrani az unalom miatt,és utolsó lehetőségként ráírsz,"beéred vele is".

írj csak rá szimplán,hogy szia,miujság,stb.ha érdekled,akkor úgyis jönni fog magától..

2016. jan. 4. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!