Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sefi14 kérdése:
Lányok mi a véleményetek a szőke kék szemű srácokról?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan azt mondják hogy sokaknak bejön meg hogy az a legjobb párosítás meg ilyesmik mégis rohadt kevés olyant látok akinek igazából bejönnek.(17F)2016. jan. 3. 13:13
11/13 anonim válasza:
Az, hogy esélyem nincs náluk :D de nem is kell, van barátom
12/13 anonim válasza:
Hát igazából sokáig azt hittem, h ez az ideálom,de aztán rájöttem,h tök mindegy,mert lehet szőke kék szemű,ha arca meg nem olyan szép,kellemes es "barátságos" mint pl egy barna hajú barna szemű srácnak.Arról nem is beszélve,h ha a maga a srác személyisege nem jon be,akkor kit erdekel,h hogy nez ki.17/l
13/13 anonim válasza:
Nekem "bejön" ez a párosítás:) de nagyon sokat számít a belső, ha az nem klappol akkor a külső már nem is annyira érdekes.... 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!