Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Nekem nem. De ettol elteroen a parom sotet szoke haju :D Ime a bizonyitek,hogy nem a kulso szamit ha szeretunk valakit.
18/L
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon is. :) De mint az első írta..ha pl. egy sötét hajút hozna a sors,hát legyen,semmi nem múlik ezen :D
3/10 anonim válasza:
Nekem külsőre szinte csak a szőkék jönnek be. De a barátom nekem is sötét hajú. Nem egy lényeges dolog ez.
4/10 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a szőke hajú fiúk de a haj szin nem annyira fontos.
6/10 anonim válasza:
Nekem inkább a sötét hajúak, de ettől függetlenül simán előfordulhat, hogy egy szőkébe szeretek bele. :D
7/10 anonim válasza:
Nekem a sötét hajú pasik jönnek be, de ha minden más tetszik valakin, biztos nem a haja színén akadnék fent. :D 17/L
8/10 anonim válasza:
IGENNNN! :) mindig is a szőkék tetszettek, imádom amikor egy fiúnak világos hajszíne van. Nekem személy szerint hamarabb tetszik meg egy srác,aki szőke :) 17L
9/10 anonim válasza:
Imádom ha egy fiúnak szőke a haja :DD
De persze azért persze tényleg nem ezen múlnak a dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!