Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha megcsókolnak?
Milyen érzés testileg, lelkileg?
Főleg az első.
És ha a lány akarja jobban vagy ha egy lány kezdeményezi.
17/f
Lelkileg... Felemelő érzés. Az első nagyon váratlanul ért, tehát az váratlan volt. Utána pár hétig bénáztunk, az már konkrétan vicces volt. Mostmár viszont nagyon felemelő érzés.
Testileg...Uhh. Hát, újabban én nagyon be tudok indulni tőle. Hadd ne részletezzem :D Az első meg mivel váratlan volt és rövid, ezért testileg kicsit olyan semmilyen volt. Meglepő.
"És ha a lány akarja jobban vagy ha egy lány kezdeményezi. " Na ezt nem tudom, először nálunk a fiú kezdeményezett.
Amúgy meg ugyanolyan.
L
Csatlakozom a felettem szólóhoz, jobban nem tudnám leírni :D
16/l
Testileg nagyon jó érzés, nekem olyankor mindig az a furcsa jó érzés van a gyomromban, de nagyon jó érzés ha megcsókol a barátol
A lelkileg meg nem tudok mást mondani csak azt hogy leírhatatlan
Az én első csókom, nagyon jó volt.
Már vagy egy hónapja találkozgattunk a fiúval és vagy 3 hónapja ismertük egymást. Aztán az egyik alkalommal már kezdett utalgatni a viselkedésével, hogy szeretne többet. Én is nagyon szimpatkiusnak találtam, nem bántam. Majd az egyik találkozás végén a szokásos két puszi az arcra helyett, amikor hajoltunk közelebb egymáshoz, akkor megált egy pillanatra. A szemembe nézett mélyen, mosolygott és egyszerűen megcsókolt.
Nekem ez volt életem első csókja, 17 évesen, ő ekkor 21 volt.
Szinte leírhatatlan érzés volt. Kicsit megfeledkeztem mindenről addig a pár másodpercig.
Eleinte féltem, hogy mit hogyan kell majd csinálni. De tulajdonképpen anélkül, hogy bármit tudtam volna róla, ment. Magától lecsukódott a szemem és élveztem.
Amikor rám nézett a csók előtt, akkor már tudtam, hogy mi fog következni. Onnantól egy nagyon jó, melegség érzése öntött el. Majd amikor az ajkaimhoz ért, akkor egyfajta bizsergés végigfutott az egész testemen.
Nem kell szerintem az első csóknál felfalni egymást. Éppen elég így gyengéden és érzékien. Nagyon emlékezetes maradt számomra, habár sajnos már nem vagyunk együtt...
Kettőnk közül igazán szerelmes csak én voltam.
De ilyen az élet, nemde?
Remélem, hogy a kedves kérdezőnek kielégítő választ tudtam nyújtani.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!