Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyukamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyukamnak hogy mar nem vagyok szuz? Nagyom rossz a viszonyunk.

Figyelt kérdés
Az elso komolyabb kapcsolatombam ugy gondoltam hogy anyamnak el kene mondjam merg tablettara szeretnek valtani es nogyogyaszhoznis kene menjek ahoz,viszont nagyon rossz vele a kapcsolatom. :/

2016. jan. 1. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahogy írsz róla, szerintem elég lenne a jobb viszonyhoz, ha azt mondanád neki, -mivel tudja, h jársz valakivel, 17 éves vagy, találkozásnál nem mondott felteszem semmi rosszat a barátodra, - hogy lehet, h több is lesz mint simi,és arra felkészülve szeretnél elmenni nőgyógyászhoz, - de a párodtól fügetlenül, ha esetleg volt a családodban rákos akkor amúgy is ajánlatos elmenni rendszeresen! - és szeretnéd ha az első alkalommal elkísérne a váróig. Esetleg elmondaná h mire készülj fel. Amit írtál aza alapján örülni is fog a bizalmadnak
2016. jan. 4. 06:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Oszinten nem akarok vele menni.

Csak jobb ha tisztaban ban a dolgokkal.

Gyakorlatilag ezzel azt mondanam neki hogy mar nem vagyok kislany,ami lehet hogy felcseszne az agyat hogy mekkora ku**a vagyok. (Igen,eleg erdekes a viszonyunk es a vitaink)

2016. jan. 5. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Kislány! Gondolj csak bele, ha anyukád most 40 éves 22 éve házasok, akkor 18 éves volt amikor férjhez ment. Akkor Szerinted hány éves volt mikor elvesztette a szüzességét?
2016. jan. 5. 22:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Tudom.De nem magabol indul ki. Szerinte mindenhze fiatal vagyok mert nem igazan ismer.

Kb 3 eve volt az elso normalis beszelgetesunk anikor megjott az elso verzesem. Hat.. kb az akkori szintemre emlkeszik.

2016. jan. 6. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!