Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondtam neki, hogy szeretem? 17/l
Figyelt kérdés
Tegnap elég sokat ittam,és a legjobb fiú barátomnak azt írtam,hogy szeretem.Nem is értettem az egészet,hogy miért történt,mivel nem érzem,hogy szerelmes lennék belé.Ő meg azt írta vissza,hogy "Tudnod kell ,hogy én is így érzek irántad".2016. jan. 1. 20:04
2/5 anonim válasza:
Szegény srácnak ez gázabb mint neked. :D Azért remélem elmondtad neki mi volt :)
3/5 anonim válasza:
Talán mert túl sokat ittál. Olyankor az emberek mondanak ilyeneket. Gondolom, valamennyire amúgy szereted, mint barátot, és ebből jött.
4/5 anonim válasza:
Én nem hiszek a fiú-lány barátságban. Úgy veszem észre, hogy az egyik fél úgyis többet érez a másik iránt. Hogy miért írtad azt ne tőlünk kérdezd. Te kéne tudd, hogy mi történt a bulin. Nem lehet, hogy erre kértek? Ha önszántadból írtad ittasan akkor biztos érzel valamit iránta csak nem mered vagy nem akarod bevallani saját magadnak se, esetleg még nem nyilvánvaló számodra se, de lehet utólag rájössz, hogy lépni kellett volna és akkor bánhatod. Az ember legtöbbet azon agyal, hogy mit nem tett meg, mert azt már nem hozhatja vissza soha, nem lehet az övé, csak utólag jön rá az akkor mégnem észre vehető dolgokra. Próbálj meg úgy döntést hozni, hogy átgondolod milyen lenne ha összejönnétek. Ha jó érzéssel tölt el a gondolat akkor ne töprengj, mert lehet elszalasztod az egyetlen esélyed.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak baráti szeretetre gondoltál? Ilyet én is mondtam pár barátomnak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!