Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Ha valaki részegen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Ha valaki részegen azt írja, hogy szeret, lehet igaz? Lent kifejtem!

Figyelt kérdés
Légyszíves, olvassátok el, fontos lenne számomra! Kezdjük azzal,ami miatt tudom, hogy bántani fogtok,de ne általánosítsatok, kérlek! Én 13 éves lány, ő meg 19 éves fiú.Szóval azt tudni kell a fiúról,hogy az a tipikus "sok lánnyal flörtöl,sok lánynak ígérget dolgokat" tudjátok mire gondolok. És hát tegnap volt szilveszter, ő már 7 óra körül berúgott otthon. (Eléggé elírta a szavakat, meg ő azt állította már be van rúgva.) Nekem még soha nem mondta, hogy szeret, most viszont azt állította, hogy nagyon szeret, és ha 14 leszek, együtt leszünk, ígéri. Koromhoz képest érett idomaim vannak, meg a belsőm is elég érett..Azt mondta, (ezt nem tegnap) hogy tökéletes vagyok számára, mindenem jó kívül-belül, csak a korommal van a baj. Nem, nem pedofil. Már csókolóztunk 2-szer, (ne, ne bántsatok, nem ismertek, nem tudjátok milyen vagyok) szerelmes vagyok belé már nagyon rég, ő tudja is. Na de nagyon eltértem a lényegtől, csak szeretném, hogy tudjátok mi a szitu. Tehát lehet, hogy van igazság alapja annak amit írt, vagy nem?

2016. jan. 1. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*túltetted (bocsi az elírásért)
2016. febr. 14. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
A részeg ember mindig őszinte.
2016. febr. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!