Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi ez a pasilogika?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi ez a pasilogika?

Figyelt kérdés

Régebben beszélgettem egy sráccal.

Egy idő után nem beszéltünk, nem is ez a lényeg.

Tegnap is és ma is irt valamiért, de igazából ha én nem folytatom a beszélgetést, akkor megakad kb ott, hogy

Ő: mizu?

én: sokminden :DD veled?

Ő: megvagyok, mi az a sokminden?

én: *irtam egy példát*

Ő: (y) :'D

ha ezek után nem kérdezek rá más valamire, akkor itt megakad a beszélgetés

ma kb ugyanez. csak ma a mizu? után mind a ketten azt válaszoltuk, hogy semmi különös.

nem értem, hogy akkor miért irt rám, ha neki sincs semmi mondanivalója

mert az már nem érdekel, hogy csak azért ír rám, mert unatkozik vagy nem érdekli, hogy velem mi van, de ha ír, akkor legalább meséljen ő

én ezért nem írok már rá :D

Ennek mi értelme van?

Fiúk, ennek mi értelme van szerintetek?

2015. dec. 30. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Lány vagyok, és eljátszák velem is ugyanezt :D én sem értem. De ha jól esik nekik, akkor csak bátran. :D
2015. dec. 30. 00:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Szeret veled beszélni mégha azt sem tudja hogy miröl csak kell neki az hogy beszéljen veled
2015. dec. 30. 00:49
 3/10 anonim válasza:

Lehet tetszel neki csak fèl es nem tudta mit kezdjen a helyzettel ès azt vàrja hogy te nyis màrmint te hoz fel egy tèmàt ès ö majd "alkalmazkodik" :D

vagy pasz csak egy pl volt :"D

2015. dec. 30. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Beszélgetést szeretne kezdeményezni csak nincs ötlete hogy mit kérdezzen :D valószínüleg nem egy kezdeményezõ típus (vam aki jobban tud kezdeményezni és van aki nem) viszont ha te kérdezel tõle arra szívesen válaszol :D ha te szeretnél vele beszélgetni akkor kérdezgess és beindul a beszélgetés (remélhetõleg) ha meg nem akkor hagy ennyiben :D
2015. dec. 30. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nem pasilogika....ez egy ugyanúgy vonatkozhat egy csajra is, mint egy srácra.
2015. dec. 30. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
XD volt hogy rámírt egy csaj. pedig kijelentette hogy nem érdeklem. ugyhogy...
2015. dec. 30. 11:40
 7/10 Firedoom ***** válasza:

Ez azert van mert a himnemuek nem tudnak elbeszélgetni a semmiről :D

De amugy nagyon egyszerű: Kedvel teged, beszelgetne veled, csak nem tudja, hogy mit mondjon.

2015. dec. 30. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
7es. a lányok szókincse merül ki emojikban meg aham, nem, lehet-ben.
2015. dec. 30. 14:04
 9/10 anonim válasza:

Az az igazság hogy ha nem ír rád, a büd@s életbe nem fogsz ráírni, mert valamiért berögzült a "lányoknak" hogy a pasi kb 100-ból 100-szor kezdeményezzen. Szóval, ő ezt megteszi/megtette. De a kommunikációhoz 2 ember kellene, most akkor végezzen ő minden "munkát" úgymond? Rád ír, mert kedvel, szeretne veled beszélgetni, de te kb olyan beszélgető partner lehettél a fejében, mint valami búvalb@s.zott akiből mindent harapófogóval kell kihúzni.

Ha szeretnél vele beszélgetni, javaslom kicsit aktívabb legyél, mert most minden alkalommal el fogod várni hogy csak szórakoztasson téged?

Ha nem érdekel téged, akkor meg mond neki hogy ne beszéljetek többet, vagy maradjatok ebbe a pár szavas chatelésben. De ne add már a hülyét,hogy nem tudod miért is ír rád valaki az ellenkező nemből. Megsúgom paraszt nyelven. Ny@lja a pics@d, ahogy azt kb. el is várod!! Csak nem mondod ki.

2016. jan. 1. 17:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, nyugi

En vagyok az, aki kérdezgeti, de 3-4 kérdés utan, ha 2-3 szavas választ ad es vissza se kérdez, akkor semmi ertelme rairni.

En sem csak olyan fiuval beszélek, aki tetszik....

A fiúk többsége se csak olyan lányokkal beszél, aki tetszik neki....

2016. jan. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!