Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikerült már jó barátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már jó barátot megismernetek itt az oldalon?

Figyelt kérdés
Olyat, akivel azóta is, személyesen tartjátok a kapcsolatot?:)
2015. dec. 27. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát akivel személyesen az nem, annyi hogy volt innen barátnőm, de akivel mai napig tartom aa a kapcsolatot (több mint egy éve) azzal csak facebookon beszélek :)
2015. dec. 27. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy nagyon kedves srácot ismertem meg itt, és örülnék, ha még mindig tartanánk a kapcsolatot. Kb 2 év jó barátság után azt mondta, hogy nagyon megváltoztam és inkább ne beszélgessünk (ekkor már mindkettőnknek volt párja, és amúgy is kevesebbet beszéltünk, mint előtte)

A mai napig sokszor gondolok rá, pedig már eltelt 4 év.

2015. dec. 27. 16:31
 3/4 anonim válasza:
Barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, és itt ismertem meg.
2015. dec. 27. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen van egy jó barátom akivel már majdnem egy éve tartom a kapcsolatot :)
2015. dec. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!