Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Na akkor elmondom a storyt. 15/L. Van egy barátom aki fiú és legjobb barátom. Egyszer bevallotta nekem 7be hogy szeret és 8.ban is. De én nem csináltam semmi barátok maradtunk. De nekem tetszett egy picit. Majd a 8 utáni szünetben lett 1 barátnője akivel max 1 hónapig volt együtt. Majd egy suliba mentünk. Ott is lett egy barátnője azzal másfél hónapot járhatott azt hiszem. Nekem meg ez mind szőrnyen rosszul esik. És most így karácsony körül teljesen felfordult az életem. Vagy is racionális, és rideg, és arrogáns vagyok és nem sírok semmin. Szóval egy jégcsap. De ez megváltozott rossz irányba sírok egy filmen fél napig. És kedves lettem és ez hátborzongató. És a sok sírás és egyedüllétbe rádöbbentem hogy fülig szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Na a lényeg hogy egy ilyen gyenge pillanatban bevallottam a legjobb barátomnak hogy Szerelmes vagyok belé. És elköszöntem. Majd azt írta várj írta a nevem majd megint azt hogy várj annyit kérdeztem hogy miért annyit felelt találkoznunk kell én meg írtam hogy megértem hogy ha barátok maradnánk itt is elmondhatja (facebookon) hogy legyünk barátok megérteném erre ő komolyan találkoznunk kell és kérdezem miért elkezdi Beszélnünk kell kérdezem miről elkezdi mindenről és hogy tényleg találkozzunk. Akkor most mi van?? Nagyon utál és élőben akarja elmondani hogy hagyjam békén? a fiú 15 és volt osztálytársam és jóba szeretnék vele lenni. de ez a vallomás hajnali 2 kor volt és reggel mikor felkelt azonnal írt nekem és beszültünk de nem hoztuk fel a témát. És nagyon köszönöm aki normális válaszokat ír és elolvassa. Köszönöm.

#tini #szerelem #15. segítség
2015. dec. 27. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
azt a k***a... 15 éves lányok itten meghalnak szerelmi bánataikban hát behalok... 2015
2015. dec. 27. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez nem életkortól függő dolog.

[link]

2015. dec. 27. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is eben a helyzetben voltam 15/F

ősze jött másal és roszul eset fájt is és 1 honap után is fáj sirtam is 15 éves fiu létemre ez van be rugtam akor egy idejig nem éreztem a fájdalmat utána ki jozanodtam és igen fáj az érzés legyél barátokal beszéld ki magadbol ugy könyebb lesz ne agodj jön még másik szerelem remélem segitetem

2015. dec. 27. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a legtöbb fiút ismerem mivel énis az vagyok, azért akar találkozni veled mert ő is többet akar mint barátság. Már bocs, de nem tudom ez, hogy nem eshetett le neked. Ha egy fiú csal barátságot akar akkor ott facen leírja neked, nem időzik egy találkozással azért, hogy barátok maradjatok.
2015. dec. 27. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Értetöbben le irom volt egy làny szerelmes voltam belé és mident meg tetem volna érte de ö öszejött egy fiuval fájt az amikor meg tudtam ideges voltam és sirtam is 15 éves fiu létemre be rugtam egy idejig nem fájt legyél baràtokal beszéld ki magadbol ne agodj jön még szerelem
2015. dec. 27. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A fiú van annyira művelt, hogy nem fb-n fogja leírni, hogy ő is többet szeretne barátságnál. Szóval ne lepődj meg és ne félj, hogy barátságot szeretne. Sok sikert! :)
2015. dec. 27. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
15 évesen jó hogy kis naiv vagy. A srác, ha valóban szeretett, annyi lány után már nem biztos. Elküldeni biztos nem akar, de hogy nem azt érzi, mint te, holt biztos. Amúgy meg 15 évesen ne ragadj le egy pasinál, nem tudod te még mit hoz az élet.
2015. dec. 27. 15:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Úristen! Nagyon szépen a köszönöm a pozitív hozzászólásokat! Remélem tényleg nem barátságot akar! :)

És ha találkozunk mit csináljak?

2015. dec. 27. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

találkozzatok, beszéljetek, légy őszinte és ne kitalálni, megfejteni akard, hogy vajon mit akar és mit érezhet, hanem VELE beszéld meg!

ha még szeret, akkor legyetek boldogok. ha nem szeret, akkor nehezebb lesz, de azon is túlleszel idővel. a lényeg, hogy ne feltételezések és tippek alapján dönts, hanem beszélj azzal, akiről szól a történet!

és ne halogassátok jobban, mint muszáj.

2015. dec. 27. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!