Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok leallni de van szexet meg nem akarom mitcsinaljak?
Egyetértek az elsővel.
Ha szeret, megérti, hogy még nem szeretnéd.
Csak mondd meg neki, ebben tényleg semmi rossz nincs.
Elégítsd ki más módon!
De amit művelsz vele az kínzás.
Ha velem csinálta volna ezt egy lány annak idején, pár nap után simán kirúgtam volna.
damdamdamdididamdamdamdam
nem kell csűrni-csavarni, csak mondd el olyan egyenesen ahogy van
Akik lepontozták a válaszomat, ugyan, árulják már el miért tették!
Nem érdekel a százalék, de kíváncsi vagyok, mi kivetni valót találtatok a válaszomban.
Nem "kínzás", hogy minden nap felhúzza a barátját, amíg neki jó - de azzal már nem törődik hogy a felizgult fiúnak rossz érzés, ha a végén nem elégül ki?
Oké, szűz akar maradni, érthető és abszolút elfogadható - de van szája, vagy ha nagyon finnyás, akkor keze. Használja, hogy ne csak neki legyen öröm az ilyen együttlét! Vagy ne teremtsen ilyen szituációt!
De ez így nettó önzés.
Oszt' most pontozhat újra lefelé a sok troll!
:-)
#9.
" a barátjának is van szája szóval nem kidobni kéne ha valami nem tetszik hanem megbeszélni. a hímsoviniszta hozzáállásod miatt lettél leszavazva." - Te érted is amit leírsz?
A barátja a szájával nem egyszer elmondta, hogy mit szeretne.
Nem vagyok hímsoviniszta. Nálam jobban kevesebben állnak ki a nemek egyenjogúsága mellett. De ez csak akkor működik, ha kétirányú! A lánynak vannak elvárásai, amik értetőek - de az is elvárható, hogy ő is megértse a másik felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!