Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudok leallni de van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudok leallni de van szexet meg nem akarom mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
Meg szuz vagyok, baratommal most leszünk együtt fel éve, és sokszor mikor atjon nézzük a tv-t fekszunk aztan vad csokolozasba kezdünk és elkezd simogatni helyeken, es oszinten szólva joerzes és nagyon nehezen tudom leallitani, o meg mar ilyenkor a szexet akarna mert felizgult.. Megbeszéltuk h várni fogunk ezzel de mindennap eljatszana, orulnek ha nem probalkozna csak nemtudom h mondjam meg neki 17/L

2015. dec. 26. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A baratod. Mondd meg neki egyszeruen :) nincs ebbe semmi rossz
2015. dec. 26. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Ha szeret, megérti, hogy még nem szeretnéd.

Csak mondd meg neki, ebben tényleg semmi rossz nincs.

2015. dec. 26. 12:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Épp ezaz h megmondtam mar neki 1x es megertette h nem akarom de ugyanúgy probalkozik mindennap
2015. dec. 26. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
14%

Elégítsd ki más módon!

De amit művelsz vele az kínzás.

Ha velem csinálta volna ezt egy lány annak idején, pár nap után simán kirúgtam volna.

2015. dec. 26. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni.
2015. dec. 26. 13:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocs, h allandoan kijavit a telefonon a billentyuzet es nem tudok figyelni minden egyes szora h jol irom -e... Lel
2015. dec. 26. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:

damdamdamdididamdamdamdam

nem kell csűrni-csavarni, csak mondd el olyan egyenesen ahogy van

2015. dec. 26. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Akik lepontozták a válaszomat, ugyan, árulják már el miért tették!

Nem érdekel a százalék, de kíváncsi vagyok, mi kivetni valót találtatok a válaszomban.

Nem "kínzás", hogy minden nap felhúzza a barátját, amíg neki jó - de azzal már nem törődik hogy a felizgult fiúnak rossz érzés, ha a végén nem elégül ki?

Oké, szűz akar maradni, érthető és abszolút elfogadható - de van szája, vagy ha nagyon finnyás, akkor keze. Használja, hogy ne csak neki legyen öröm az ilyen együttlét! Vagy ne teremtsen ilyen szituációt!

De ez így nettó önzés.

Oszt' most pontozhat újra lefelé a sok troll!

:-)

2015. dec. 26. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó.. a barátjának is van szája szóval nem kidobni kéne ha valami nem tetszik hanem megbeszélni. a hímsoviniszta hozzáállásod miatt lettél leszavazva.
2015. dec. 26. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:

#9.

" a barátjának is van szája szóval nem kidobni kéne ha valami nem tetszik hanem megbeszélni. a hímsoviniszta hozzáállásod miatt lettél leszavazva." - Te érted is amit leírsz?

A barátja a szájával nem egyszer elmondta, hogy mit szeretne.

Nem vagyok hímsoviniszta. Nálam jobban kevesebben állnak ki a nemek egyenjogúsága mellett. De ez csak akkor működik, ha kétirányú! A lánynak vannak elvárásai, amik értetőek - de az is elvárható, hogy ő is megértse a másik felet.

2015. dec. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!