Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Az egyik barátomat (fiú) megkértem, hogy írjon rá azzal az indokkal az osztálytársára, hogy csajozási tippeket adjon neki (nekem tetszik az a srác akire ráírt) közben megpróbált szóba hozni engem, megkérdezte tőle, hogy ismer-e, és azt hazudta, hogy nem ismer. Miközben tudja, hogy nekem tetszik. Ha elmegyünk egymás mellett akkor néz és mikor rólam van szó hallgatózik. Szerintetek most mivan?

2015. dec. 26. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Kedvel téged csak szégyenlős ezért tagadott le mert valószínűleg leesett neki hogy te küldted rá a srácot
2015. dec. 26. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

damdamdamdididamdamdamdam

visszahúzódó és paranoiás típuska.

2015. dec. 26. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!