Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy nálam egy évvel idősebb fiú aki nekem tetszik és én is neki. Azt mondta hogy talizzunk belementem(az időpont még nincs meg),aztán azt kérdezte hogy ha taliznánk akkor megcsókolhatna-e?. Ezt nem hittem el hogy pont engem kapna le mikor vannak nálam ezerszer szebb lányok is. De ő azt mondta hogy csak engem csókolna meg. Szerintetek belemennyek abba hogy megcsókoljon vagy inkább el se menjek a talira? (Ha megcsókolna elájulnék,de nehezen hiszem el neki hogy csak engem csókolna meg.) Segítsetek légyszíves!!2015. dec. 25. 23:24
1/8 anonim válasza:
Menj el nyugodtan.. Örülj annak h megszeretne csókolni, Es ne azzal törődj h kit szeretne még.. A lényeg, hogy téged szeretne
2/8 anonim válasza:
Menj el, nincs veszteni valód. :) Ha ilyen nyíltan kimondta, azt jelenti, hogy szerelmes beléd. Legalábbis nagyon bejössz neki :)
3/8 anonim válasza:
Szerint mi denképpen menj el. Ahogy már mondták; Nincs veszteni valód.
És ha ezt mondta akkor tuti szerelmes beléd. Örülj annak h te jössz be neki!
4/8 anonim válasza:
Szerintem menj el a talira, de csak óvatosan... Én azt tanácsolom, hogy ne hagyd neki, mert még nem is találkoztatok, de ő már előre megtervezte.. Az általában magától jön, nem? :D Meg szerintem ha hagyod, akkor is csak nagyon rövid ideig, mert nem jó, ha túl hamar megtud mindent, mi marad későbbre? :D
Jó randit, sok sikert! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok. Már többször láttuk egymást de így kettesben még soha se voltunk. Szerintem ahogy már írtam fent is hogyha
2015. dec. 26. 00:07
6/8 A kérdező kommentje:
*megcsókolna szó szerint elájulnék. De nem fogom neki hagyni max puszit. Nagyon köszi a válaszokat még egyszer.
2015. dec. 26. 00:09
8/8 anonim válasza:
Velem is hasonló dolog történt. Én se akartam elhinni,hogy pont engem akar megcsókolni egy nálam idősebb fiú. :) Nagyon szerettem.
A végén kiderult,hogy csak szexre kellettem volna neki. De remélem neked nem igy vegzodik majd. :)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!