Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok! Mit szoktatok csinálni Karácsonykor és Szilveszterkor egyedül?
Élvezem a szinglik életét. :D
17/l
Idén fogom először telyesen egyedül tölteni a szilvesztert( a családot inkább kihagyom, a barátok mind szétszórodtak) úgyhogy veszek valami finom pezsgőt és Downton abbey-t nézek majd! :)
22L
Karácsonykor sorozatot néztem, rendet raktam, 4 fenyőnk volt, minden szobában volt egy (de csak 1 volt igazi), szóval azokat díszitettem. Volt ajándékozás, közös vacsora a szűk családdal és ennyi. Ugyanolyan unalmas hétköznap volt számomra, csak egy kicsit több tenni való volt.
Szilveszterkor valószínűleg tanulok, készülök a vizsgáimra. Bulizni nem fogok, mert egyrészt ilyenkor mégtöbb embertömeg csődül össze, én az ilyesmitől óckodom. Egyedül nem is mennék, összeszokott baráti köröm meg nincs.
20L
Karacsony a csalade, a szilveszter meg aze, aki szeret a haverokkal stilusosan berugni. Nem szeretem az embertomeget, a nehany fo meg hagyjan, de a barataim mind hazibulikba mennek szilvezterkor. Otthon leszek, mint altalaban, vagy elmegyek setalni, a friss levegon mindig jobban erzem magam- unatkozni nem unakozom:)
De pasi nelkul is van elet, sot!
23:04
De csajok nelkul is van elet, sot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!