Mit csináljak egyedül otthon szilveszterkor?
Egy 15 éves csitri vagyok, és általában úgy zajlik egy szilveszterem, hogy én ülök az egyik szobában, a szüleim meg már alszanak 9-kor a másikban.
Olyan barátaim nincsenek, akik iskolaidőn kívül nyíltan mernének velem mutatkozni, és egyébként is mindegyikőjük a saját barátaikkal megy szórakozni. (Esetleg anyukám lenne, de mondom hogy ő már 9 órakor alszik, miközben a brilliáns Sas kabaré megy a TV-ben...)
Nyugodtan elküldhettek a francba, hogy egy 15 éves hülyegyerek mit akar ugrálni és minek sajnáltatja magát még (majdnem) karácsonykor is.
Heló!
Ha társaságra vágysz, akkor bizony itt az ideje, hogy kezdeményezz. Menj oda atöbbiekhez, hívj át vlakit, vagy próbáld megtudakolni, van-e olyan hely, ahova Te elmehetsz.
Mivel nem tudom, mit szeretsz, miylen az érdeklődési köröd, ezért írhatom azt, hogy ha egyedül amradsz, csinálj filmmaratont, esetleg egy játék közösségével töltsd az időt - wow és társai -, vagy alkoss valamit az év utolsó pár órájában, tőled függ, hogy neked mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!