Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért? 14/F

Figyelt kérdés
Nem rég valami műsorra kezdtünk el próbálni, és szoktak jönni általános iskolából is lányok, kb 12 évesek. Próba közben nekik mindig valami feszülős cica nadrágban kell lenniük. Az első pár próbán még nem figyeltem fel rájuk, de aztán el kezdtem nézni őket, és láttam, hogy nagyon formás fenekük van, főleg abban a nadrágban. A szemem alig bírtam le venni róluk, és nagyon fel izgultam mindig, és azóta is kívánom őket. Mindig alig vártam, hogy próba legyen, és most is alig várom, hogy Január legyen, hogy láthassam végre. Sokkal jobban izgatnak, mimt bármi más, és soha nem kívántam még senkit ennyire. Szerintetek miért?
2015. dec. 25. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Mert pedó vagy.
2015. dec. 25. 19:08
 2/7 anonim válasza:
Utolsó: nem jártál te még a darkweben :D:D
2015. dec. 25. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
mert 14 éves fiú vagy, ezért... nem értem mi nem érthető?
2015. dec. 25. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

A fő ok az hogy fiú vagy :D

és persze tetszik egy ellenkező nemű egyed :D

2015. dec. 25. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
A formás dolgok igen vonzóak tudnak lenni ám. Belőled is teljesen egészséges reakciót váltott ki. Ez normális, minden férfi/fiú (kivéve akit kasztráltak) ugyanígy reagál a számára vonzó ellenkező nemű emberre való nézésnél(köhömm párosodási ösztön, ami az embernél már kicsit kulturáltabb formában van jelen)
2015. dec. 25. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
ne parázz 1 egészséges férfi is felizgult volna rájuk ! fiú vagy ennyi :)
2015. dec. 25. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Genetika miatt természetes dolog
2015. dec. 25. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!