Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy hogy nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy hogy nincs esélyem egy fiúnál se, egyiknek se tetszik a külsőm?

Figyelt kérdés
170cm vagyok 56kg barna szemem és barna hajam van sportolok rendszeresen, az arcomat is inkább dícsérni szokták, mégis nagyon kevés önbizalmam van és szerintem egy fiúnak sem tetszem. Nem tudom mi lehet a gond velem.
2015. dec. 23. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ide is küldhetsz .)

Túl nagy elemzést ne várj, de szubjektív véleményt mondok szívesen. :)

Akár teljesalakosról, mert már láttam én szép arcokat olyan testtel hogy jujj. De fordítva gyakrabb :D

2015. dec. 24. 03:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Valakinek úgyis fogsz tetszeni, ne aggódj! Mindenkinek más az ízlése és különben is, gondolom még nagyon fiatal vagy.
2015. dec. 24. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is a kép, de tényleg küldj! :)
2015. dec. 24. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Ide is küldhetsz!:)

Egyébként lehet van olyan fiu akinek tetszel csak nem meri elmondani neked:)

17F

2015. dec. 24. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Kapott valaki képet?
2015. dec. 24. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
én sem kaptam
2015. dec. 25. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!