Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szimpatikus lennék ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus lennék ezek alapján? 16/L

Figyelt kérdés

Tudom,ezer meg egy ilyen kérdés van,de gondoltam,és is érdeklődöm egy kicsit. (Mindent abszolút reálisan írok.)

Külső: 173 cm-70 kg(azaz,nem vagyok vékony,és nem nézek ki jól,viszont annyira eszméletlen kövérnek sem mondanám magam,inkább husis) Szőkésbarna (jelenleg viszonylag rövid haj-lapockáig ér,amúgy csípőig érőből vágattam 20 cm-t) haj,vöröses beütéssel,kék szemek,szeplők. Különleges arc(tényleg különleges és szokatlan,szerintem különlegesen ocsmány,van aki szerint szép,van aki szerint meg átlagos)

Átlagosan öltözködöm,viszont ha az alkalom megkívánja,akkor nagyon szeretem a nőies cuccokat. :)

Sminkelni nem sminkelek,csak a gyulladt pattanásaimra szoktam közbe közbe korrektort feldobni,ha megjelenik egy-egy.

Belső: alapból nagyon nyitott,társaságközpontú személyiség vagyok,viszont annyira azért nem,hogy ilyen nagypofájú legyek minden helyzetben

Nagyon vidám,mosolygós vagyok,abszolút optimista.

Hozzám tartozik a humor,nagyon gyakran jön elő az 5 perces röhögőgörcs effektus.

Nagyon csipkelődő is tudok lenni(mindenre valami éles visszavágással válaszolok),ezt sajnos sokan nem bírják ki bennem.

Híve vagyok az egyenes,tiszta beszédnek. Nem szeretem a kertelést,és a szépített igazságokat. Sajnos néha emiatt megbántok embereket,hisz meg kell jegyeznem,hogy kinél kell odafigyelnem ezekre,és sajnos néha velük szemben is előjön a legőszintébb oldalam.

Az életemben az állatoknak van az egyik legeslegfontosabb szerepe:lovaglás,kutya,macska,állatorvosi a célom. Néha már betegesen komolyan veszem ezeket a dolgokat,így ha valakinek nem olyan a hozzáállása az állatokhoz,ami egy átlag ember számára elfogadható,az le is írta magát a szememben. Nehezen,de el tudom fogadni,hogy nem mindenki az állatok világába született,és senkire nem kényszerítenék rá semmit a saját akaratom miatt. Sajnos ez fordítva nem így van,nagyon sokan megjegyzést tesznek az állatokhoz való viszonyulásom,akkor viszont elő tud jönni a legbunkóbb oldalam is.

Amúgy mindenről el lehet velem beszélgetni,akár tantárgyakat,akár az általános beszédtémákat nézve.

Ami még hozzám tartozik,az az,hogy tipikus jókislány vagyok,nem cigizek,nem iszom,nem váltogatom a pasijaimat 3 naponként,és buliba se dugni járok.

Zene terén abszolút mindenevő vagyok,talán a rock egy kicsit távolabb áll a szívemtől,de azt is meghallgatom. :)

Filmek terén úgyszint,a horrortól kiráz a hideg,de azon kívül minden jöhet,különösen nagy tekintettek a Disney filmekre és az egyéb mesékre.(Így neveld a sárkányod,Jégkorszak,Kung fu Panda,Stitch és hasonlók)

Azt hiszem,ennyit rólam,a jó és rossz tulajdonságaimról. :)

Mi az,ami szimpatikus? Mi az,ami nem??

Köszi :)

2015. dec. 23. 12:44
1 2
 11/11 anonim válasza:

Számomra (és szerintem sok mások számára is) nagyon szimpatikus vagy. Amiket mind leítál, még a rossz tulajdonságok (bár én ezekben nem látok semmi rosszat) mellett is nagyon tetszik, amit magadról írtál. Nekem az ilyen típusú lányok jönnek be, mint te :)

Szerintem nem kell aggódnod mások megítélése miatt. Egyrészt, mert nincs rá különösebb okod, másrészt pedig úgyis csak az számít, amit a családod, a barátaid, vagy a párod gondol. :)

18F

2015. dec. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!