Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eléggé kihat ez a "betegség"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé kihat ez a "betegség" (majd eldöntitek, hogy az-e) a magánéletbeli kapcsolataimra, van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy:

Miért érezhetem magam kellemetlenűl, feszélyezve és szorongón, mikor tömegbe kerülök? Folyamatosan idegeskedek, ha valaki rámnéz és azon agyalok, hogy hátha hülyén nézek ki, rosszul áll a hajam vagy éppen ronda vagyok, etc. Zavar, ha valaki hozzám ér. Legyen az fiú vagy lány. (Ezért már néztek melegnek is, de NEM, nem vagyok az.) Nem vagyok ronda gyerek, meg igénytelennek se tartanám magam.

A másik része az, hogy ez eléggé kihat az emberi kapcsolataimra. Hiába kapok meg minden jelet egy lánytól, mert képtelen vagyok odamenni. Mindig bennem van az a bizalmatlanság, hogy hátha én értettem rosszul valamit, esetleg ő akar belőlem hülyét csinálni.

Ne értsétek félre, vannak barátaim és el is szoktunk menni néha bárokba, de mindig ott van ez az érzés. Alkoholt már nem is iszom, mivel az csak megerősíti bennem ezt a szorongást és zárkózottabb leszek, mint amúgy.

19f

2015. dec. 21. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

"Alkoholt már nem is iszom, mivel az csak megerősíti bennem ezt a szorongást és zárkózottabb leszek"

Akkor nem ittál eleget :D

2015. dec. 21. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Testképzavar, önbizalomhiány. Ismerős. Manapság ez nem ritka, amikor állandóan azt kapjuk az arcunkba, hogy csak a tökéletes arccsontozattal megáldott fiúk és lányok érvényesülnek a párkapcsolat keresésben.

Én még nem jöttem rá mit lehetne tenni..

2015. dec. 21. 21:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Sose a bajaim miatt ittam, hanem mert a jó pia és társaság többnyire egyenlő az Instant Alkoholizmussal :DD
2015. dec. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!