Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ennyire besz*riak?

Figyelt kérdés
Látom, hogy írjátok, hogy szerintetek jó ha a lány kezdeményez meg hogy nem mertek oda menni beszélgetni. De most komolyan mit vártok? A lányok is ezt várják és jogosabban mint a fiúk. Én biztos nem kezdeményeznék fiúnál. Max annyi h szemébe nézek vagy rámosolygok. De a ő nem tesz értem semmit akkor le van sz*rva. Most komolyan nem várhatjátok el azt egy lánytól amit ti sem mertek megtenni... És ha vissza is lesztek utasítva legalább nem azzal éltek h mi lett volna ha... Mert megtettétek és nem kell emészteni magad rajta. Meg azt értem h már nem úgy van mint régen, meg egyen jogúság meg stb. De nem hiszem h csak úgy rátok fog írni egy csaj. Kivéve ha nagyon jól néztek ki és az álom pasija vagy. Szóval kérlek titeket ne legyetek nyápicok, írjatok rá arra aki tetszik vagy beszéljetek vele élőben. Nagyobb esélyetek lesz barátnőt szerezni ;)

2015. dec. 21. 09:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Akad...de 15 évesen még ne könyveld el magad...sokat változik és alakul az agy még...
2015. dec. 21. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

Ha a srác nem mutat érdeklődést mi az hogy a lánynak kell lépnie?

Virágot ne vegyen neki, hogy később meg érdekelje ?

2015. dec. 21. 10:35
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem lépünk, mert elutasítóak és lekezelőek, megalázóak a mai lányok nagy része. Már nem merünk lépni a sok elutasítás végett.
2015. dec. 21. 11:18
 14/26 anonim válasza:
100%
Hmm ne beszélj többes számba ez igazság szerinted ez mind tapasztalat most nyilvánvaló hogy egy 15 éves gyerek beszari mivel se tapasztalattal se semmivel nem rendelkezik egy kicsit idősebb korosztály nyilvánvaló,hogy tudja mit kell tenni milyen esetekbe én azt mondom,hogy a kevésbé helyesebb ember persze,hogy beszari mint egy helyes fiú
2015. dec. 21. 11:46
 15/26 anonim ***** válasza:
Kivéve ha nagyon jól néztek ki és az álom pasija vagy! szóval aki jól néz ki azoknál kezdeményeznek a csajok minden világos! ha már egyenjogúság van akkor egy nő is tegyen érte ha akar valamit ne csak a sült galambot várjátok
2015. dec. 21. 11:46
 16/26 anonim válasza:
Az a vagány gyerek aki szemtöl szembe csajozik nem a kocsog Facebookon rohadtúl gyerekes és gáz
2015. dec. 21. 11:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Itt most amúgy mi volt a kérdés?
2015. dec. 21. 11:56
 18/26 anonim válasza:
93%
90%-ban egyetértek a kérdezővel aki nem kérdez. Régen én is félénk voltam, de fel kell nőni. Egyszer elkezdtem odamenni lányokhoz beszélgetni, és azóta nincs ezzel gondom. Konkrétan nem csajoztam soha.Ha jól érzitek magatokat alakul magától.
2015. dec. 21. 12:04
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

ha már általánosításnál tartunk:

"Lányok! Miért vagytok ennyire nagyképűek, gorombák és elutasítóak?"

2015. dec. 21. 17:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Mert satnya beszariak vagytok és lóg rajtatok anyuck szoknyája :D aki meg nem az azzal nem vagyunk..
2015. dec. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!