Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti ilyen gyávák vagytok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ilyen gyávák vagytok?

Figyelt kérdés
Interneten mindenki menőzik és csajozik, bezzeg élőben még szemezésre sem kapható a nagytöbbség. (Tudom, interneten minden könnyebb, plusz sokaknak van barátnője, de ezeknek ellenére.) Eddig buszon egyszer szólítottak le, de ő sem jutott sokra, mert aztán megijedt és leszállt... Pedig szép vagyok. :D És nyáron egyszer távolról integettek nekünk fiúk, de odajönni nem mertek, pedig mondani is mondtuk nekik, hogy jöjjenek bátran. Mi van a mostani fiúkkal?
2015. szept. 22. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudok kezdényezni, de biztosan vannak olyan fiúk is, akiknek ez könnyen megy.

Amúgy nem hiszem, hogy a lányok sokkal bátrabbak lennének. Persze tisztelet a kivételnek:)

2015. szept. 22. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, csak nincs ötletünk, hogy személyesen milyen kezdeményezést vennétek jó néven. Ha lenne mit mondanom, nem múlna a bátorságon, hogy odamenjek-e :)
2015. szept. 22. 15:17
 3/8 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van.. Neten nem megy az ismerkedés/csajozás mert nem látom a reakciókat meg a téma sem úgy jön viszont élőben még nem nagyon volt problémám. :D
2015. szept. 22. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudják hogy mit mondjanak. Meg vannak önbizalomhiányosok is. Ugyanaz mint egy lánynál.
2015. szept. 22. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsánat az általánosításért :)
2015. szept. 22. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész te oda hozzájuk? Vagy te is gyáva vagy, kedves kérdező?
2015. szept. 22. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Multkor lattam egy sracot, villamoson megdicserte a csaj gatyajat...reakcio: elhuodik a lany, megkoszoni ugyan, de kozben fel sem nez... ilyen tapasztalatok utan en sem csodalom, hogy tobbet nem probalkozik utcan leszolitassal...

2. Mindenki buzeralja a telefonjat, a legkevesbe sem figyel a masikra

3. Azert a szep lanyok tulnyomo tobbsegenek van baraja, a kudarcot meg senki nem szereti....

2015. szept. 22. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én odamentem és bejött :)
2015. szept. 22. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!