Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
Elhívott egy lány hogy táncoljak vele a szallagavatóján
2015. dec. 20. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A kérdés az hogy te szeretnéd e hogy ez többet jelentsen, írj kort is légyszives
2015. dec. 20. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én 18 ő 17 de van barátja szóval nemet mondtam :D de amúgy nekem bejön szóval ha nem lenne barátja elmentem volna vele :D
2015. dec. 20. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne a barátjával foglalkozz, ha elhívott akkor azt nem véletlenül tette, annak van valami nagyon komoly oka. Valamit nagyon szeretne tőled, szóval ha tetszik neked és nincs barátnőd akkor menj el, eszed ágába ne jusson kihagyni, eszement butaság lenne.
2015. dec. 20. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Na akkor én most megyek és elásom magam múlthéten volt a szallagavató
2015. dec. 20. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!