Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek valami még lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valami még lehet belőle?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki még tavaly járt az én iskolámba, szemeztünk sokat, tetszettem neki, ő is nekem. Na nem is ez, a lényeg a lényeg, a lány elment egy másik iskolába, nem sokat találkozok vele az utcán, iskolába minden nap láttam eddig, de ugye elment másik suliba, amióta elment azóta utcán kb 3x láttam, de csak messziről, egyszer volt amikor bicóztam, az utca másik végén ő sétált, és a másik oldalt mentem, és nézett a szemembe xdd jobban nemtudom le irni g*ci este van, bocs na télleg :D Szal, szerintem még mindig érezhet irántam valamit is.. szerintetek? Merszem persze nemvolt ráköszönni stb.. :DDD Szerintetek milegyen? Adjam fel vagy mi legyen? :S Lécci csak privátot irjatok, köszi. :| :)
2015. dec. 19. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:

A lányok elott is igy beszélsz??

Es vagy tegyél érte vagy felejtsd el

2015. dec. 20. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!