Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt barátnőm haverja megölne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm haverja megölne?

Figyelt kérdés

egy hónapig voltam együtt egy lánnyal. Akit én hagytam el, mert túl komolynak éreztem magamhoz és teljesen más volt a világlátásunk. Jómagam nem éreztem többet a kötődésnél, de ő olyan szeretettel nézett rám és oly önzetlenséggel bánt velem, hogy nagyon megkedveltem. Így felvetettem neki hogy barátok legyünk. Ő ezt nem nagyon szorgalmazta, de nem adom fel mert barátként kell nekem.

A lényeg most következik. Van a lánynak egy nagyon jó haverja. Ez a srác oda és vissza van a volt barátnőmért. S csak azért nem jönnek össze mert az ország másik végében lakik. Mindig is tartottam a sráctól, annak ellenére, hogy sosem találkoztam vele. Most hogy szakítottunk. Ez a srác hirtelen megjelent a kolinál ( ahol lakunk a lánnyal). Szerencsétlenségemre épp akkor léptem ki az ajtón amikor ő jött és lefagytam. olyanokat mondott h megszerezi a lányt, és h nagoyn örül h dobtam stb. s tuti h megfogom bánni h dobtam. Ez igaz, mert meg is bántam. S vissza akakrom kapni. de ez a gyerek megfenyetett h ha bármiféle közeledést mutatok akkor gondok lesznek.Mit csináljak?

mindenki 20 éves

2015. dec. 19. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél már gyáva. Én is mondhatok mindenfélét neked, hogy ha nem jössz össze vele megint, akkor megjárod. Valószínűleg csak szájal.
2015. dec. 19. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
20 éves vagy baz..dki ha kell a csaj álj ki magadért
2015. dec. 19. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak szóljál, ráküldök pár kancigányt. ;)
2015. dec. 19. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy nő miatt verekedni/balhézni felesleges. Bár ha szerelmes beléd és te is belé, akkor igen. De ilyen kockázatos dolgok miatt nem balhéznék, ráfáztam már így.
2015. dec. 20. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!