Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám nyomult a legjobb haverja, mit tegyek?
Kérlek, aki tapasztalt, segítsen, nem igen tudom kezelni a szituációt.
Van egy srác, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, de még nem járunk. Múlt héten bemutatott a haverjainak, közöttük a legjobb barátjának is. A legjobb barátja oda jött hozzám beszélgetni, hogy milyen aranyos vagyok, és, hogy a SRÁC csupa jót mesélt rólam(próbálta fényezni nekem a srácot).
Utána a srác előtt elhívtam a legjobb haverját mozizni(csak poénkodtunk, az előzményeket hosszú lenne leírni de csak húztam a srác agyát), mire a legjobb haverja közölte, hogy nem szabad, a srác miatt.
Másnap a sráccal volt egy mély beszélgetésünk és közölte, hogy a legjobb haverja miatta mondott nemet a mozira.
Na a lényeg, hogy kiraktam facere egy képet, és rám írtak mindketten.
A srác bókolt, a legjobb haverja viszont ezt írta:
"Na, látom sikerült megtalálnom azt a csajszit, akinek bemutattak. A srác elmondása alapján, és a tapasztalataim alapján nagyon különleges vagy, egy igazi kincs, mindenkinek örömet csalsz a szívébe a környezetedben, akihez csak hozzá szólsz. Nagyon jó a humorérzéked, díjazom! Ritka különleges vagy."
Namármost ezt nem értem.
a.) Vagy átvernek
b.) Vagy tesztelnek, hogy hogy reagálok
c.) Már nem kellek a srácnak, ezért utat engedett a haverjának...azóta nem is ír a srác. Nektek mi a véleményetek? Mit kellene visszaírnom?
Írd azt amit gondolsz! Ne kombinálj ennyit, mert megfájdul a kis fejed!
Írd meg hogy köszönöd szépen, ez kedves tőle, vagy ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!