Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki lány.

Nemrég szakított egy másik osztálytársunkkal (aki szintén lány), és most nagyon rossz kedve van. Előtte mindig elmondott nekem mindent, most meg alig keres.

Én úgy érzem tetszik, pedig egész életem eddigi részében 99%-ig biztos voltam benne, hogy hetero vagyok. De most ahogy gimiben megismertem, ez napról napra egyre jobban kezd megváltozni.

Mit tegyek?

2015. dec. 19. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg összejönni egy fiúval. Rájössz, hogy az neked jobb. Ha mégsem, akkor is rájössz, hogy neked mi a jó. :)
2015. dec. 19. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet h bi vagy
2015. dec. 19. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben a korban még nem igazán lehet eldönteni,hogy neked milyen a nemi identitásod. Lehet,hogy csak lelki vonzalmat érzel iránta,mintsem testit. Persze az is lehet,hogy tényleg tetszik neked.

A te korodban nagyon sok fiú és lány kerül ebbe a problémába,és van,hogy egészen 25-30 éves korukig nem tudják eldönteni,hogy akkor nekik kik tetszenek. Hagyd,hogy kialakuljon,próbálkozz,és vedd észre,ami neked tetszik! :)

2015. dec. 30. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!