Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van hozzám hasonló?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hozzám hasonló?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 éves bisex fiú vagyok.12 éves korom óta vagyok áránylag tisztában a bisexualitásommal.Februárban már 16 éves leszek,kapcsolatom még semmelyik nemmel nem volt.

Valamikor csak a lányokat szeretném,valamikor csak a fiúkat.

Van amikor mindkét félt egyszerre.

A fiúk terén lelki állapotomtol függ hogy a lány szerepét,vagy a fiú szerepét töltsem be.

Az esetek 80-90%-ban én lennék a fiú,de van egy-két nap amikor arra vágyom hogy velem foglalkozzanak stb.

Ezt írhatnám sokáig.

Érdekes hogy 12 éves korom óta sok féle időszakon mentem keresztül.

Volt hogy el voltam keseredve,mert vagy egy hónapon keresztül csak a fiúk érdekeltek.Aztán szerencsére 1-2 hétre megint a lányok.

Manapság ez akár egyik pillanatról a másikra változik,vagyis bármikor bármelyik nem izgalomba tud hozni.

Például a női dezodorok,parfümök annyira nem jönnek be,de egy jó férfi dezodor az egész jó.

Azért sem rajongok,de elmegy.

A lányokon nem szeretem a sminket pl.

Engem valamiért az a gondolat mondjuk hogy egy lánnyal úgy feküdjek le (sex) hogy előtte "testápolozta" be magát kifejezetten taszít.

Lehet hogy hülyeség,de gondoltam leírom :)

Légyszi küldjetek visszajelzéseket,hogy van e olyan aki olyan mint én.

Akkor megnyugszom :D

2015. dec. 17. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
A világon 7 milliárd ember van, szóval biztos van még minimum egy valaki, aki olyan, mint te.
2015. dec. 17. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál kedves sűrített levegő ;) :)
2015. dec. 17. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

És abból durván csak 3,5 fél milliárd lehet olyan, mint te, mert a többi nő :D de akár az egészen apró részletekig szűkíthetnék a kört, de akkor lehet negatív eredményt kapnánk. :D

De biztos van olyan, mint te.

2015. dec. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!