Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatkozzak be és hogyan kerjem el a telefonszámát? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy lány a buszon aki megtetszett. Múltkor oda is mentem hozzá és megkérdeztem tőle hogy mindig ezzel a busszal jár-e, hol lakik stb. Azonban azóta már másfél hét eltelt. Minden reggel látom (kiveve pentek) egy buszon utazunk de az elso beszelgetés óta nem történt semmi. Egyik barátnőjével utazik (aki folyton bamul) így már nem csak a félelem miatt hanem lehetőség híján se tudok leülni mellé. Ma reggel már elhatároztam hogy odamegyek hozzá (juk) és bemutatkozom És elkérem a telefonszámát de nem volt hozzá bátorságom úgyhogy nem lett belőle semmi. Mivel idén holnap látom utoljára ezért arra gondoltam hogy már tényleg meg kéne kérdezni. Hogyan kérdezzem meg a barátnője jelenlétében hogyan kérdezzem meg őt és hogyan győzzem le a félelmemet?2015. dec. 17. 14:25
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem különösebben keltetted fel az érdeklődését.
Egy vadidegen embernek nem adnék telefonszámot, erre ne is számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!