Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor lehet nála esélyem vagy még nem?
Nagyon tetszik az egyik fiú osztálytársam. Legjobb fiú barátaim közé tartozott, rengeteget nevettünk együtt, és már 8 éve ismerem. Viszont én már többet érzek barátságnál. Bulizni voltunk múlthéten, és nagyon jó volt. Együtt fogunk szilveszterezni is. Ezen már nem megyek suliban, szóval már látni sem fogom, mert aztán jön a téli szünet. Most, hogy itthon voltam, és nem láttam őt, gondolkoztam, és kitaláltam hogy áthívom filmezni a téli szünetben. Most este megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve átjönni filmezni, és azt mondta hogy "persze, mondod mikor és megyek", kérdeztem hogy horrort nézünk-e és azt mondta hogy "jaja", mondtam neki hogy én félek, és azt mondta hogy amíg őt látom addig ne féljek, mert ő itt van. Mostanában elfoglalt, vagyis nem írt vissza tegnap, és ma mondtam neki hogy nincs rám ideje, erre azt írta hogy "rád mindig van" és írt mellé egy szívecskét, amit még sosem kaptam tőle. A bulin is észrevettem amúgy, hogy velem másképp viselkedik mint ahogy eddig tette, és a suliban is nagyon kedves lett. Mondta hogy szar a suli nélkülem :D
De nem tudom..olyan mintha nem lenne nála esélyem, és még mindig barátság lenne köztünk, pedig érzem és tudom hogy másképp viselkedik velem mint a többi lánnyal, múlthéten is csak miattam jött el abba a buliba, pedig már este szóltam neki, és mégis eljött, pedig azt mondta hogy már későn szólok neki..és hát amúgy ez vicces történet, mert egész nap meg akartam tőle kérdezni a suliban, hogy este eljönne-e velem bulizni, de nem mertem valamiért. Barátnőm meg szólt neki egyfolytában, hogy kérdezni akarok tőle valamit, de nem mertem, pedig mindig odajött hozzám hogy kérdezzem hát. Aztán este bevallottam neki fb-n, hogy egész nap ezt akartam tőle kérdezni, és azt írta hogyha akkor kérdezem meg akkor jött volna, de így már későn szólok neki. Ezután mégis felhívott telefonon, és mondta hogy mégis csak jön, csak menjünk elé barátnőmmel, így hát elé mentünk és volt egy felejthetetlen esténk. :D
Arra gondoltam, hogy horror film nézés közben oda bújok hozzá, végül is én félek, ő nem..akkor mi baj lehet? Okom is van hozzá bújni.
Szóval nagyon összezavar, sokszor érzem úgy hogy több is lehetne és ő is akarja hogy több legyen csak nem mer semmit tenni, viszont annak nagyon örül ha én csinálok valamit, pl. elhívtam a buliba, most áthívtam filmezni, megbeszéltük a közös szilvesztert meg ilyenek.
De valamiért mégis azt érzem hogy ez még mindig csak barátság...pedig tudom hogy a barátok nem csinálnak olyanokat miket mi. Sok dolgot le sem írtam ide.
Szerintetek lenne nála esélyem? A hozzábújás jó ötlet? :)
Úgy tűnik, hogy nem zárkózik el a lehetőségektől, hogy találkozhassatok. És azt hiszem elég kedves dolgokat is ír, ami szintén pozitív. A buliban jól érezted magad, valószínűleg akkor mindketten így voltatok.
Szerintem filmezés közben jó, ha odabújsz. Felvetheted neki így télire a korcsolyázást is, a testmozgás és az adneralin jó hatással lehet és újabb szép emlékekkel gazdagodnátok. Ha kétszer is hívod találkozóra, akkor talán leesik neki, ha eddig nem. Szerintem minden esélyed megvan, csak talán egy picit félénkebb, visszahúzódóbb típus ilyen helyzetben és tanácstalan. Folytasd vele, hívd el közös programokra és ebből lehet több is véleményem szerint. (Ha odabújsz, az is jó, de ha nem voltatok még ilyen viszonyban, akkor az is jó, ha közel ülsz/fekszel és hozzáérsz) Sok sikert! :) (Bocsi, kicsit csapongó a gondolatmenetem, de így sikerült :D)
De már voltunk egyszer, amikor az ágyamon egymás mellett feküdtünk és megcsikolt. Nagyon megcsikolt...:D
Átölelt, magához húzott meg ilyenek. Meg volt már olyan is amikor feküdtünk egymás mellett az ágyon, néztünk egymás szemébe és mosolyogtunk, a szánk között pedig kb 5 cm ha volt :D
Meg történt már olyan is, hogy az államat a fejére tettem. Aztán ő ráfeküdt a hasamra, és piszkáltam a haját, mint a szerelmes párok..teljesen olyanok voltunk. Tetszett is neki. Meg persze nekem is.
Voltak már romantikus pillanataink..ezért is gondoltam, hogy odabújol hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!