Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet nala eselyem?
Nos az ugy tortent, hogy van egy lany, aki szerelmes az egyik haveromba. Persze a fiunak nem kell a lany, nem is tudom miert:)
Nagyon szep csaj..
Elkezdtem a csajjal beszelgetni, es en kezdem megszeretni.
Sokszor hozza fel temanak azt hogy o szerelmes a pasiba, de visszautasitasok sorozatat kapja. Probalom lebeszelni szepen, hogy hagyja akkor beken, keressen mast.
Es itt jonnek en a kepbe...mit tegyek, hogy netan engem valasszon kesobb?
Szerintem finoman, de nem túl rámenősen lehet ám neki bókolgatni: pl: hagyd a francba azt a srácot, hogyha nem figyelt fel rád, akkor hülye.. meg, hogy nem érted, hogy miért nem érdekli őt, stb..
Próbálj meg közös érdeklődési pontokat találni vele, minél több a közös bennetek, annál jobban fog tudni rád fókuszálni. Esetleg ha már elég jóban vagytok, elhívhatod valamerre. (Ha félős vagy, akkor mondjuk ráírsz vlmikor, hogy szia, van 2 mozijegyem erre a filmre, de a másik lemondta, van e kedved eljönni, v hasonlók..)
és? igent mondott?:)
Ha igen, akkor gratulálok, szerintem onnan már nyert ügyed van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!