Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

16 éves

Külső: 177cm magas, kicsit vékony,zöldes kékes szemszím, barna kicsit páva haj, valamennyire stúlisos öltözködés nem az a nagyon swag.

Belső: tud nagyon komoly lenni, elégg vicces és hülye, bármiről lehet vele beszélni, nagyon tudja szeretni a barátnőjét, kicsit féltékeny, érzelmes és néha önbizalom hiányos.

(nem ismerkedés és beszélgetés céljából írom csak nem találok magamnak lányt és, hogy ez miattam van e) :D

2015. dec. 16. 19:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lány barátok szerint helyes vagyok, de ezek szerint annyira nem lehetek mert senkinek nem kellek :D
2015. dec. 17. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Basszus, olyan vagy ezek alapján, mint egy srác, akivel tavaly randiztam, csak ő magasabb volt.:D Nem lett folytatás, mert külsőre nem igazán jött be és belezúgtam a legjobb haverjába. De most már bánom, mert egy év alatt egész sokat változott, adnék neki még egy esélyt...
2015. dec. 18. 21:00
 13/18 A kérdező kommentje:
😃
2015. dec. 18. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs mitől félned, ha tényleg ilyen vagy. Legyél picit bátrabb és ha tetszik valaki, beszélgess vele. Aztán ha szimpi, legyetek együtt többet, közös programok, lehet bármi. És ne csak te beszélj.
2015. dec. 19. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet pm-ben és megmondom helyes vagy e
2015. dec. 19. 15:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj már próbáltam mindehol keresni, de sehol senki, az ismerőseim sem tudnak senkit 😧
2015. dec. 19. 17:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Még valakinek valami válasza? :D
2015. dec. 24. 02:07
 18/18 anonim válasza:

Amit leírtál magadról az eddig tök jó.

Bár más az hogy olvasom és tetszik mint az hogy látom és tetszik.

14/L

2016. febr. 23. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!