Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez ügyben tehet jogi lepeseket? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szoval volt egy srac aki nagyon csunyan kihasznalt..meg megcsalt es atvert..es en ezt ugy bosszultam meg,hogy kinyomtattam rola egy gaz kepet,rairtam egy humoros kis szoveget es a teloszamat..ugye ha meglatja akkor feljelenthet vagy akarmi? Es ha megteszi akkor a birosag mire itelhet?Kerlek segitsetek.. 16/L2015. dec. 16. 17:51
1/12 anonim válasza:
csak azt ne mondd hogy úgy csináltad hogy tudta hogy te állsz a dolog mögött legalábbis ha ezt a társadalom tudtára adtad,ha nem tudja a fél város és nem tudja hogy te voltál nem lesz baj
2/12 anonim válasza:
Ebből lehet komoly ügy is még. Nagy hiba volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudja hogy en voltam es bizonyiteka se lehet ra :/ viszont miert mi lehet belole?
2015. dec. 16. 18:07
4/12 anonim válasza:
Ha bíróságra kerül az ügy, simán kaphatsz érte minimum 6 hónap börtönt.
5/12 anonim válasza:
én is csináltam már olyat amit a fél város tudott de azt nem hogy én csináltam barátokkal,persze ez csak egy hülyeség híresztelése volt szóval nem törvényellenes dolog,ha nem tudja meg nem lesz baj,mellesleg nem hinném hogy feljelentene...én se tennék ilyet exemmel,bár nálam más a helyzet de én nem tudnék egy lányt felnyomni ilyenért akit szerettem
6/12 anonim válasza:
ja és még valami,privát személyes kép volt az amit csak valamilyen céllal szánt valakinek,vagy olyan ami pl neten fent volt? utóbbi esetben ha azt felhasználod nem sértesz úgy tudom jogokat mivel kép megosztásánál neten hozzájárulsz ahhoz hogy bárki hozzájusson bár gondolom nem ilyennel csináltad
7/12 A kérdező kommentje:
Csinaltam egy al facebookot es arra kuldte a csajnak :/ szoval nem sejti h en vagyok meg stb :/ de 16 evesen kerulhetek bortonbe? :O
2015. dec. 16. 19:10
8/12 anonim válasza:
Az új alaptörvény szerint 15 év felett már börtönbe lehet kerülni, szóval nagyon elszúrtad.
9/12 anonim válasza:
már 12 éves kortól büntethető vagy,de mondom én fiúként mondom ha megtudja se fog emiatt feljelenteni,annyira csak nem lehet szívtelen ha már ezeket csinálta veled,ha mégis szólj majd én lerendezem vele :D
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat sracok :) es amugy a rendorok hogy tudjak kinyomozni hogy en voltam?
2015. dec. 16. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!