Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Fiúk vélemény?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy 11.-es lány,évfolyamtársam. Vannak közös óráink,mint például az Angol,Tesi,Matek. Év elején mikor még másik barátnőm volt,nem nagyon nézett,aztán szeptember közepe körül nagyon szemezgettünk. Aztán október elején néztem a Face adatlapját és volt 1 ilyen hogy like és vélemény(Kb 1,5 éves poszt volt) Gondoltam belájkolom és írt egyből hogy aranyos vagy hogy régi posztokat lájkolgatsz:D . Na és itt kezdődik el az egész

Elkezdtünk beszélni,élőben is,általába ő jött oda hozzám,és elég meglepő volt,mivel megölelt meg minden,puszikat is adott,nem 3,at hanem általába csak

úgy megpuszilt. Aztán megkérdeztem hogy lehet e esély a kapcsolatra stb,és mondta hogy dehogy,nem vagy az esetem,csak cuki vagy de barátok lehetünk.Hát mondom oké... De utána folytatta,kihivott a buszmegállóba,és az ölembe ült,akkor puszilgatott.Egyszer viszont irta a legjobb haveromnak(Neki a legjobb barátnője) hogy "Hagyjál már vele"(itt rólam van szó) Nem akarok tőle semmit,nemis az esetem.Én mondtam neki hogy nem muszáj velem foglalkozni láttam mit irtál XY-nak(Legjobb haverom) és mondta hogy oké,magyarul beflegmázott,Utána 2 napig nem irtam neki,nem beszéltünk,majd Tesi óra után mentem volna haza,utánam jött,és megfogta a kezem,megállított és mondta hogy ne haragudjak,majd megcsókoltuk egymást. Aztán írta a haveromnak hogy állítson le engem xd Aztán írta hogy igazából nem most kellet volna smárolni,mert csak bocsánatot jött kérni.Mondtam neki hogy hát ez érdekes de oké.És mondta hogy máskor akármikor megcsókolhatom.Lett is volna rá pár alkalom. Pl bejött az öltözőbe,mikor egyedül voltam(Mert aznap minden fiú hiányzott) és fogta az ajtó kilincset és beszélt nekem de olyanokat hogy köztünk nem lesz semmi meg ilyenek.Aztán mondta a tesiterembe hogy szerinted miért fogtam a kilincset? Viccből? Gondolom itt arra gondolt hogy csókot akart tőlem,de nem kellet volna mondani azokat a hülyeségeit.Aztán pedig mondta nekem hogy amúgy lett volna esély hogy mi összejöjjünk csak én nem foglalkoztam vele. Aztán Matekóra,a legjobb barátnőmmel minden órán ölelgetjük egymást mert már kb 3 éves korom óta ismerem. És a csajszi odamegy a legjobb barátnőmhőz és mondta hogy ez szégyen hogy így akarom féltékennyé tenni,meg gyerekes,de őt nem zavarja.D Másnap meg ő csinálta úgyanezt valami vad idegen gyerekkel,bementem Angol órára,ott áll bent a sráccal,és amikor bemegyek és odanézek elkezdte ölelgetni.Én csak nevettem meg a legjobb barátnőm is.Majd mondtam neki hogy mivan így akarsz féltékennyé tenni? Aztmondja: Jajjj kopj már le.

Erre mondtam: Biztos azt akarod? Aztmondja: Igen,hagyj békén. És megkérdeztem: De azért tetszek vagy nem? Aztmondja: Nem,dehogy. Mondom: Akkor nem viselkedtél volna így

Aztmondja: jajj istenem..nem tetszel(Ez 3 hete volt,azóta nem is beszélünk,de úgyanúgy minden közös órán minden percbe rámnéz,de néha így sunyiba,hogy a barátnője mögül)

Szerintetek tényleg nem tetszek neki?

És köszönöm ha elolvastad.

2015. dec. 14. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a lány egy kavarógép, szerintem tetszel neki, de jobb ha hagyod, az ilyenből nem származik semmi jó.
2015. dec. 14. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nem vesz komolyan. Vagy tisztázd vele a helyzetet, és mondd el neki hogy nincs olyan hogy megcsókol, aztán uszítja a barátodat hogy állj le, vagy hogy az öledbe ül, puszilgat meg minden és azt mondja hogy nem vagy az esete, AZTÁN meg azt mondja hogy volt esélyed de nem éltél vele. Nagy tévedésben van, ha azt hiszi hogy körülötte keringenek a bolygók, vagy hogy ő fingta a passzátszelet.. Semmiképp se hagyd neki hogy ugráltasson, mint holmi kutyuskát, aki kedvére pitizik. Felháborító hogy milyen lányok vannak a korosztályunkban.. 17/L
2015. dec. 14. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez rohadt jó sztori! :D Amúgy fülig szerelmes beléd valószínűleg, de elég béna egy leány. Nagyon paszuly. De ez nagyon király volt. :D Hát, srác... nem irigyellek. Mindenesetre talán hagyjad, talán ne, de tényleg fogalmam sincs. :D
2015. dec. 14. 17:52
 4/9 opened paradise ***** válasza:

A mai tiniknél ez az ölelgetlek,puszilgatlak,már semmit sem jelent,nem nagyon vagy tartásuk.

Egyszerűen csak hülyít és azért teszi,mert hagyod.

Ha legközelebb próbálkozna,küldd el. Vagy legyem valami,vagy hagyjon. Hány éves,13?

2015. dec. 14. 17:57
 5/9 opened paradise ***** válasza:
Közben láttam meg az elejét. Így még gázabb.
2015. dec. 14. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
17 éves:D És hát énse tudom mit csináljak.Néha-Néha(elég sokszor xd) Ránézek de ő is néz amikor odanézek.Én nem fogom őt keresni mert ha azt mondta hogy kopjak le meg hagyjam békén akkor menjen utána a ....
2015. dec. 14. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól teszed. Nagyon nem tetszik ez a magatartás a lányok részéről.. Már nem tudom hányadik voltam, de én is 17 vagyok és lány.
2015. dec. 14. 18:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Olyan is volt,hogy mondta hogy beszélni akar.És úgye pont költöztettünk a szomszédnak segítettünk.És írtam hogy várj költöztetés van:D Erre megkérdi hogy ti költöztök? MOndom hülyeségből rávágom hogy Igen,Győrbe(Az elég messze van innen) és mondta hogy jó meggondoltam magam mégse akarok beszélni.MOndom azért mert elköltözünk? Aztmondja: Nem dehogy,nem akarok és kész. És akkor mondtam hogy nem mi költözünk csak vicceltem,beszéljünk holnap nyugodtan,és akkor beleegyezett:D
2015. dec. 14. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

tipik kapcsolaton kívül húzható csajnak hangzik

a helyedbe kihasználnám az alkalmat, ha kapcsolatot nem akar de ilyen, akkor modern szóval ribinek titulálnám, bocs:D

2015. dec. 15. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!