Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy a korkülömbség?
A barátom 26 én 17! Nem lehetséges,hogy túl nagy a korkülömbség vagy csak én komplikálom túl! Működik így egy kapcsolat?
17/L
De, túl nagy.
Kicsit frusztráló, hogy a korban hozzám illő lányoknak mindnek ennyivel idősebb pasi kell...de az ember saját kárán tanul.
Ha ennyire bizonytalan vagy, minek mentél bele a kapcsolatba?
Szerintem hosszú távon nem működik, de biztos lesznek olyanok, akik azt mondják, a kor nem számít a szerelemben (még akkor sem, ha az illető 50 éves.....)
ismerek ennél nagyobb korkülönbséggel is működő kapcsolatokat. egyáltalán nem kell, hogy problémát jelentsen.
a kérdés nem az, hogy hány évesek vagytok, hanem hogy hogy érzitek magatokat együtt, mennyire vannak közös témáitok, mit tudtok kezdeni egymással és egymás problémáival, élethelyzeteivel, stb. ha jól kijöttök, a legtöbb dologban passzoltok és megtaláljátok együtt a problémákra a megoldásokat, akkor nem lehet túl nagy gond. ezek egyike sem életkor függő - de okozhatja a korkülönbség, hogy mégse sikerüljön. szóval nem az életkorra és a korkülönbségre kell figyelni, hanem arra, hogy a dolgok jól működjenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!