Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy fiú fekszik le sok lánnyal akkor ő a nagymenő, meg a király, de ha egy lány tesz ugyanígy (persze fiúkkal), akkor az egy qr*a, és ri**nc? Miért más a kettő? Miért különböztetik meg?

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

( Pontosabban; )

Ha egy kulccsal több lakatot is ki lehet nyitni, akkor az egy mesterkulcs. DE, ha egy lakatot több kulcs is ki tud nyitni, akkor az egy rossz lakat.

2015. dec. 13. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elég összetett dolog, annyit említenék még meg, hogy ha csinálnánk egy közvéleménykutatást (biztos volt már ilyen, de hadd ne keressek utána), random megkérdeznénk férfiakat és nőket az utcán, mutatnánk nekik 10-10 női és férfi képet (tegyük fel arányosan elosztva, lennének szerényebben kinéző nők és férfiak, illetve jobb adottságokkal rendelkezőek), s megkérdeznénk azokból hany emberrel tudnának elképzelni kapcsolatot, a százalékos eloszlás ellentétes lenne. Míg a férfiak 10-ből átlagosan 8 lányra mondanák azt, hogy látnak benne potenciált, szépséget és képesek lennének iránta érezni, a nőknél ez az arány 10-ből 2 lenne. Most mindenféle szórást leszámítva, hasra csapva, de ilyen eredmények születnének.

S ez még inkább megnöveli egy átlagos srác érdemét, ha meg tud hódítani egy lányt, mert alapjáraton mára simán elvárás a kigyúrt test egy férfinak, például. Míg egy nőnek bőven elég, ha nem 130 kiló és minimálisan ad magára. (na, mondjuk olyat lányt is ismerek, aki igénytelen koca, mégis van pasija, nem is rossz).

Félreértés ne essék, én pont nem az vagyok, aki a mennyiségre voksol a minőség helyett, sőt. Csak azért lássunk a dolgok mögé, fiatal korban egy nőnek hemperegni sem nem érdem, se nem teljesítmény, és főleg nem dicsőség. Szívből szeretni valakit a belső tulajdonságaiért, kitartani mellette a rosszban, fejleszteni a párunkat, na az dicsőség, és ritka, mint a fehér holló.

2015. dec. 13. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
#11: azért én elég kevés kulcs alakú pélót láttam, de lakat alakú nuni sincs sok. ;)
2015. dec. 13. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy nő sok pasival lefekszik, az rib.anc, de ha egy pasinak megvolt a fél vármegye, akkor menő. Elvégre ha egy kulcs minden zárat nyit, az kurv.ajó kulcs, de ha egy zárat minden kulcs nyit, az nagyon sz.ar zár.

Igen, ezt a példát szokta felhozni az összes olyan tripperpista, akinek csökevényes, egocentrikus világképe szerint ha már a lábai közé odanőtt egy lőcs, akkor meg kell du.gni mindenkit, aki él és mozog... ellenben úgy képzeli, hogy ez kizárólag az ő kiváltsága. Vagy netán fél, hogy ha a 426. "áldozatával" komolyabbra fordul a viszony, nehogy úgy bánjanak vele, ahogy ő az addigi 425 "kalandjával". Mert ugye ezt az "indoklást" hímsoviniszta, agyukat a makkjuk alatt hordó kanok találták ki és terjesztik. Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót? Ja, igen, erről hallgatnak nagyon. Meg hát ameddig a p.ina nem hasonlít zárszerkezetre, és a fas.zon sincs semmi, ami egy kulcsra hasonlít, addig ezt a hasonlatot nyugodtan odadobhatjuk a többi igénytelen, gagyi hasonlathoz."

Ez meg ugye csak vicc? Ékes példája, amint a 15 éves, mindent látott kisfiú/kislány megpróbál "érvelni" a saját igaza mellett, jól megspékelve obszcén szavakkal, mert há' anélkül nem tud nyomatékosítani.

2015. dec. 13. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:

13:

Gondolom te hiányoztál, mikor a metaforát vettétek irodalom órán...:)

2015. dec. 13. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Megint egy felháborodott lány?????

Egyik sem menő a szememben, szóval erről ennyit ;)

A férfiak (tisztelet a kivételnek) sajnos ilyenek. Legalább a nőktől elvárom, hogy ne legyenek ilyenek...

A férfiak meg tudják magyarázni azzal, hogy bennük van az ösztön, hogy elszórják a magjaikat (ez pedig igaz,bármennyire is hihetetlennek tűnik!!), viszont a nők mivel magyarázzák? Hogy viszket a punci?? Ez az érv nem elfogadható.

2015. dec. 13. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Bocs, legközelebb elmagyarázom csak neked, csak szólj ;) ..... -.-"

2015. dec. 13. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, én is ezzel a példával éltem...És akkor ez azt jelenti, hogy én is ezt az elvet támogatom? Mert megsúgom, hogy nem. Szerencsére az ilyen (a te szavaddal élve; ) egocentrikus pasik vannak kevesebben, és én a többségbe tartozom.

2 mondat alapján, szerintem abszolűt nincs jogod elítélni, de persze mindenkinek lehet saját véleménye...Amit normálisan is lehet közölni! Azt meg hozzátenném, hogy sokan elkövetik azt a hibát, hogy egyes embereket, akik semmi rosszat nem tettek/tesznek, általánosítják az ellentétükkel, és ebbe te is bele estél.

2015. dec. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!