Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig várjak rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várjak rá?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki tetszik.. még nem ismerem annyira,nem is találkoztunk,csak neten beszélgettünk eddig.. először írt rendesen,de mostmár alig ír vagy elolvassa az üzit.. tegnap írtam neki,de nem olvasta még el,nem is válaszolt,de volt fent.. meddig várjak rá?:)

egyáltalán érdemes rá várni?

2015. dec. 11. 23:23
 1/4 anonim válasza:

Találj valami olyan dolgot, ami összeköt titeket! Például zene, film, akármi. Amiről tudtok beszélgetni, viszont ilyenkor ne csak várjál, írjrá nyugodtan! :)

16/L

2015. dec. 12. 00:01
 2/4 A kérdező kommentje:
ítam rá,de ezt le is írtam a kérdésben.. ő nem ír nekem vissza! :/
2015. dec. 12. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem hagyd ne fuss utanna mert lehet hogy o pont ezt akarja elerni :) hagyd ne irj neki meg semmi :)
2015. dec. 12. 00:23
 4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval
2015. dec. 12. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!