Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az eszkimópuszi fiú-lány barátok között? L
Figyelt kérdés
szerintem cuki *.*2015. dec. 10. 22:20
11/19 ~OnLány~ válasza:
Öööm,igen,cukii,de fiú-lány barát közt?
Háát..én ilyesmit nem szoktam a barátaimmal,félreérthető volna..:D
Viszont a pasimmal sokszor csináltuk.
13/19 anonim válasza:
Cuki. Ha tizenévesek vagytok akkor bőven belefér. 👍
14/19 anonim válasza:
Én az afrikai puszi híve vagyok. Ott eleve kevesebb a ruha és más testrészüket dörgölik össze. :)
15/19 anonim válasza:
Szerintem is cuki :)
Barátommal mi is szoktuk (de ő nem haverilag barát ;))
16/19 anonim válasza:
Banánpuszi, dinnyepuszi, majompuszi, kutyapuszi (azt ismerem, szoktam kapni), malacpuszi, bagolypuszi, zsiráfpuszi, elefántpuszi, egérpuszi, korokodilpuszi, fagyipuszi. Négercsók és habcsók. :-)
17/19 anonim válasza:
magyarázat nélkül ez a felsorolás mit sem ér
18/19 anonim válasza:
Kinek–kinek saját fantáziájára bízom... :-)
19/19 NeymarjrLau válasza:
Ahogy már egy válaszoló írta, az már rég nem barátság és valóban nincs fiú lány barátság :/ :D szóismétlés, na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!