Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinilányok, ez a fiú helyes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok, ez a fiú helyes vagy csak "átlagos" arcú-e?

Figyelt kérdés
[link]
2015. dec. 9. 21:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nagyon-nagyon helyes, de egy ilyen srácot csak akkor utasítanék el, hogyha egy taj paraszt lenne, vagy vagy ha nem értene meg engem, vagy tényleg semmi közös nem lenne bennünk.
2015. dec. 12. 15:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Kék a szeme!:) És szőkés a haja!!!! Helyes:) 16/L
2015. dec. 12. 17:32
 23/24 anonim ***** válasza:
ugyan nem néz ki nekem való típusnak, de helyes.
2015. dec. 13. 18:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát átlagosnak biztos nem átlagos (legalábbis errefelé nem járnak ilyen srácok), de nekem nem az esetem. Most nem azt mondom, hogy nem helyes... csak nem a zsánerem :)

(16/L)

2015. dec. 29. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!