Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Halihó mindenkinek :)

Az a helyzet hogy a végzős évben vagyok és még utoljára van ilyen karácsonyi név húzás az osztályban . Nos sikerült kihúznom azt a srácot akit szó szerint imádok (nem járunk se semmi de nagyon bejön). Ő ilyen nagyon menőnek számít sokak szerint flegma bár amikor mi beszéltünk velem nem volt az... Tehát már igy a csomag alap tartalmát beszereztem de gondoltam kéne valami kis maradandót adni (amiről majd emlékszik rám vagy valami) de igazából nincs sok ötletem hogy mi Olyan van ami nem a "gáz " kategóriába tartozik. Köszönöm a Segítséget 18/L

2015. dec. 9. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
doboz cigi+energiaital szerintem mellé nem nyúlhatsz vele xd és legalább tuti örül neki, már ha cigizik egyáltalán, én biztos emlékeznék rád mert senki nem vett még nekem cigit XD
2015. dec. 9. 10:39
 2/7 anonim válasza:
52%
na és a cigibe meg az energiaitalba miégis mi a maradandó?
2015. dec. 9. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Energiaital amúgy is van a kis "alapcsomagba " a cigi meg azért nem jó mert nem igazán szereti :'D de azért köszönöm, további otleteket elfogadott már amennyire idom van még, egyedül a holnap
2015. dec. 9. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél neki valami kis plüss állatot ami a kedvence (ha tudod mi a kedvenc állata) tudom elég gázul és gyerekesen hangzik, de én örültem neki :D. A másik pedig írj neki bele egy papírra egy kis üzenetet, hogy milyen jó, hogy van neked meg bókolj benne a személyiségének. Remélem segítettem. :) 19/F
2015. dec. 10. 20:20
 5/7 anonim válasza:
Szerintem az enegriaital és a cigi egyáltalán nem maradandó, ezért azt biztos ne adj neki. A plüss is egy jó ötlet, én személy szerint örülnék neki, de nem biztos hogy ő is, te tudod. Szerintem egy közös képpel egy bögrén nem nyúlhatsz mellé. :) Ha még nem tudja hogy te húztad, akkor valami indokkal, pl: Szeretnél vele egy selfie-t az utolsó év alkalmából, Karácsony miatt vagy mert olyan kedved van. A képet pedig nagyon sok helyen rá tudják neked tenni a bögrére, nézd meg neten, ennek biztosan nagyon örülne :) és emlékeztetné is rád, ráadásul ha bejön, még magadnak is csináltathaszt egy bögrét. Remélem segítettem :) Boldog Karácsonyt előre is
2015. dec. 10. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Akár az osztályról is tehetsz képet a bögrére, és aláírhatod valami aranyos idézettel vagy ilyesmi.
2015. dec. 10. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
:DDD köszönöm szépen az ötleteket! Bögre lesz, már meg is van hozzá minden, holnap megyek is megcsináltatni :DD köszönöm még egyszer :)
2015. dec. 10. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!