Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland? Csak en gondolom így?
Figyelt kérdés
Ha valaki lefekszik valakivel egy buliban az r***nc. Én ezt értem. De valamilyen szinten őt is megértem...bulizik, jól akarja érezni magát, mért ne szórakozzon. Lehet hogy hülye felfogás, de jobban belegobdolva így gondolom. Az is r***nc nektek aki smárol vagy annál kicsit többet csinál valakivel egy buliban, de nem fekszik le vele? Én például csak smárolni szoktam bulikban, nekem az valahogy hozzátartozik, vagy kicsit több is belefér szerintem. A szex nem, az tény. Csak én gondolom ezt így? Olyanokat nem kérek hogy "mekkora hülye vagyok" "r***nc vagy te is" . Ez a vélemenyem, csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.2015. dec. 6. 19:33
11/13 anonim válasza:
" De valamilyen szinten őt is megértem...bulizik, jól akarja érezni magát, mért ne szórakozzon. "
Ha neked ez a szórakozás, hadd gratuláljak.
"Én például csak smárolni szoktam bulikban, nekem az valahogy hozzátartozik, vagy kicsit több is belefér szerintem. "
És még csak 16 vagy. Akkor szégyen vagy hallod....anyádék biztos nem ilyen lányt akartak.
12/13 anonim válasza:
Ha kiraksz egy kérdést,akkor azzal együtt vállalod azt is,hogy ha jön egy veled nem egyetértő ember,akkor annak a véleményét illik elfogadnod.Te kérdezted,mi válaszoltunk...ha nem bírod elviselni,hogy igen,gáz,amit csinálsz,akkor meg ne írd ki a kérdést ;) "Ez a véleményem,csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről" Hát figyelj,te kérdezted,mi meg elmondtuk. :) Más 14 évesen ezt csinálja,te meg csak 16 évesen kezdted...már nem azért,de nincs sok különbség a 2 életkor között..de te csak legyél nyugodtan büszke arra,hogy csak 16 évesen smárolsz össze vissza,és "csak" most kezdted el...érezd jól magad,nem ezzel van a gond..csak ne viselkedj úgy,mint egy k**va.Lehet,hogy csak néha mész el,hogy szórakozz...de ahogy látom az a kevés alkalom is épp elég neked,hogy kibontakozhass..
13/13 anonim válasza:
attól még, hogy van nálad nagyobb ribi, te is az vagy.
16 évesen bulikba smárolgatsz, neadjisten többet is csinálsz. mi ez, hanem ribiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!