Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szerintetek miért csinálja ezt? 14/F

Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány ismerősöm, akit elég rég óta ismerek. Tegnap nálunk volt, egyedül voltunk a szobában, én ültem az ágyon, telefonoztam, ő pedig egyszer csak hírtelen bele ült az ölembe. Nem szóltam semmit, meg voltam lepődve,és ő sem Szólt semmit. Ült ott egy darabig, majd fel állt. Amikor bele ült, nagyon fel izgultam, és meg kívántam, és az óta is kívánom.. Előtte Sosem volt semmi hasonló.. Most rám írt Facebookon, tudja hogy egyedül vagyok Itthon, és kérdezte, hogy át jöhet-e.. Miért csinálta ezt, és miért izgultam fel tőle? Mit írjak neki, hogy át jöhet e vagy nem? Ha át jönne, megint hasonlókat csinálna?
2015. dec. 5. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyerekek.
2015. dec. 5. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Tetszel neki.

Megtetszett a kiskrapeknak is a látvány oda lent.

Ahogy érzed és attól függ, hogy neked tetszik-e.

Neki egyértelműen te igen.

Ha hagyod neki nyilván.

Ha nem szeretnél tőle semmit tisztázd.

2015. dec. 5. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én át hívnám 😁 biztos tedszel neki majd Írd meg milet 😁
2015. dec. 5. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyet csinálni 12 évesen?!
2015. dec. 5. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!