Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon furcsa helyzetbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Axdvgn kérdése:

Nagyon furcsa helyzetbe kerültem a tanárommal, nem félreérteni! Nem zaklat vagy ilyenek! Többi lent?

Figyelt kérdés
Na szóval igazából nem is helyzet,az a gondom hogy teljesen beleszerettem a tabáromban.Nem tud senki róla igaz megszoktuk beszélni barátnőimmel ,hogy jajj de jól nézett ki ma meg de cuki jóképű..de nálam ez több és lassan félek a tanár is rájön..de nem akarom .mit cainaljak ??

2015. dec. 4. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Mégis milyen fejlemény lehetne, te agyhalott? Vegyük át:

1. Bevallja, kiröhögi, megy minden tovább.

2. Bevallja, kufirc -> tanár kirúgva, csajszikánk elsüllyedve

3. Bevallja, rámászik, de a kis hp miatt a tanár szív, ugyanúgy kirúgják.

4. És ami a legvalószínűbb: semmi se történik, és a témát is fölösleges volt megnyitni.

2015. dec. 8. 17:54
 12/14 Nevem Panni válasza:
Kedves 11- es!
2015. dec. 10. 19:10
 13/14 Nevem Panni válasza:

Kedves 11-es!

Szerintem ásd el magad mert nem érdekel a véleményed! 👊

Lehet fejlemény, például bevallja vagy kiszeret belőle 👌

Gratulálok, ez a mai fiatalok színvonala..

2015. dec. 10. 19:11
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok,igen meghalotta!

Nem is szeretnék tőle semmit ezt szegezzük le ! :)

Azóta sokkal aranyosabb fogjuk rá picikét kivételezik :)

Azt tudom h neki uj ez a helyzet mert ez szinte egy fiu iskola,nincs sok lány ! Szerintem szereti h valaki felfigyel rá :)tudnék még bövebben irni fontosabb dolgokat szitukat vele de nem szeretném kiteregetni :) köszönöm

2015. dec. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!